Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kadınlar Günü'nde Kırmızı Restaurant'da eğlendiler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle eşleriyle birlikte Bayramoğlu Kırmızı Restaurant’da bir araya gelen Darıcalı hanımlar, O Ses Türkiye’nin Finalistlerinden Orçun ve Oktay Umay’ın seslendirdiği bir birinden güzel şarkılarla doyasıya eğlendiler.

Kadınlar Günü'nde Kırmızı Restaurant'da eğlendiler
11 Mart 2019 - 08:30
Gösterdikleri performansla gecenin geç saatlerine kadar davetlileri pistten indirmeyen O ve O Gurubu’nun üyesi Orçun ve Oktay Umay kardeşler, kimi zaman da slow şarkılarla konuklara duygusal anlar yaşattılar.
Bayramoğlu Kırmızı Restaurant’ın sahipleri Hülya ve Sinan Aykanat, sanatçılarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, böylesine anlamlı bir günde Darıcalı hanımlarla bir arada olup onların mutluluğuna vesile olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Hülya ve Sinan Aykanat çifti, sahibi oldukları Bayramoğlu Kırmızı Restaurant’da bu şekildeki eğlence programlarını daha sıklıkla yapmayı planladıklarını dile getirirken, ekonomik nedenlerle ailelerin eğlence dünyasına ayırdıkları bütçede kesintiye gittiklerini, ya da bu sektöre hiç bütçe ayırmadıklarını kaydettiler. Tüm bu olumsuzluklara rağmen, yoğun geçen iş temposu nedeniyle her insanın eğlenmeye hakkı olduğunu da ifade eden Aykanat çifti, bunun çözümü için işletme olarak fedakarlıktan kaçmayacaklarını söyleyerek, ‘’ Genel anlamda yaşanılan ekonomik sıkıntılar nedeniyle insanlar istemedikleri halde eğlenceden uzak kalmaya başladı. Bunun önüne geçmek için biz de işletmemizde yeni bir uygulamayı hayata geçirerek, restaurantımıza gelecek olan konuklarımızın, isterlerse içeceklerini de beraberlerinde getirebileceklerinin kararını aldık.  İçeceklerini dışarıdan getirecek olan misafirlerimiz, çok uygun fiyata restaurantımızın sunduğu birbirinden lezzetli yiyecek menüsünden de  yararlanma imkanı bulabilecekler ‘’ şeklinde konuştular.