Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaçan sürücünün otomobilinin camına tutunan trafik polisi, sürüklenerek yaralandı

Kocaeli'de uygulamadan kaçmaya çalışan sürücü, kendisini durdurmak için otomobilinin camına tutunan trafik polisini sürükledi. Polis memuru yaralanırken, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

15 Ekim 2021 - 12:46 - Güncelleme: 15 Ekim 2021 - 14:42
Olay, dün öğleden sonra İzmit Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı’nda meydana geldi. Uygulama yapan trafik polislerinin durdurduğu otomobilin sürücüsü, bir anda gaza basarak kaçmaya çalıştı. Bu sırada bir polis memuru, otomobilin açık olan sol ön camına tutunarak aracı durdurmaya çalıştı. Asfalt zeminde birkaç metre sürüklenen polis memuru yaralandı. Polis memuru çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Takibe alınan otomobil ise yaklaşık 4 kilometre ileride terk edilmiş olarak bulundu. Araçta inceleme yapan polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

KAÇMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bu arada olay anı, bölgedeki bir kafenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, uygulama noktasında duran otomobilin sürücüsünün, aniden aracını hareket ettirdiği, cama tutunan polis memurunun sürüklediği, arkada duran araçtakilerin yardıma koştuğu görüldü.

ESKİ CHP İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKAN YARDIMCISIYMIŞ

İzmit’te, trafik denetiminde durdurulan 06 CHP 50 plakalı otomobilin sürücüsü aniden gaza basınca açık olan cama tutunan polis memuru Bedir Yıldız'ın (25) sürüklenip, yaralandığı olayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Denetim noktasından kaçan sürücünün aracı, 4 kilometre uzaklıkta, Vezirçiftliği Mahallesi Kafkas Sokak’ta bulundu. Aracın ise CHP’de bir dönem il gençlik kolları başkan yardımcılığı yapan ve inşaat firmasında çalışan Bülent Sadıkoğlu’na ait olduğu belirlendi. Aracın, İstanbul Anadolu 21'inci İcra Dairesi'nden hacizli yakalamalı olduğu tespit edilerek, trafik polislerince durdurulduğu ve bu nedenle Sadıkoğlu’nun kaçtığı belirtildi. Sadıkoğlu’nun yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. 

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ZİYARET

Öte yandan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören polis memuru Bedir Yıldız’ı ziyaret ederek, 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Omzunda kırık olan polis memuru Yıldız’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum