Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İzmitli müzisyenler online konserle evlerde bayram coşkusu yaşatacak

Pandemi döneminden olumsuz etkilenen İzmitli müzisyenler, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in destekleriyle hayat bulacak organizasyonda İzmitli vatandaşlarla bir araya gelerek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na ayrı bir coşku katacak 

İzmitli müzisyenler online konserle evlerde bayram coşkusu yaşatacak
19 Mayıs 2021 - 11:12
Koronavirüs salgını sebebiyle bu yıl da meydanlarda istenildiği gibi yaşanamayacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusu, İzmit Belediyesinin organizasyonlarıyla yine vatandaşların evlerine taşınacak. Organizasyon kapsamında yarın (çarşamba), Kocaeli Müzisyenleri Sahne ve Set Çalışanları Derneği ile İzmit Müzisyenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ortaklığında 35 müzisyenin katılımı ile online konserler gerçekleştirilecek. 

19 MAYIS’A RENK KATACAKLAR
Çekimleri daha öncesinde tamamlanan online konserler, saat 13.00’te ve 14.00’te İzmit Belediyesi ile belediye başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in Facebook ve YouTube hesaplarından yayınlanacak. Online konserler etkinliğinde  şu isimler yer alacak; Rıdvan İşcan, İsmet Küçük, Hüseyin Bertan, Mehmet Çivi, Gökhan Saat, Nazmi Arslan, Okan Saat, Cemil Karaca, Gökhan İşcan, Arda Göbekçioğlu, Metin Yavuz, Nedim Samsa, Yetkin Kunter, Bülent Subaşı, Doğan Aktaş, Mertcan Doğu, Fatih Horoz, Yaşar Baytemur, Koray İsmail Kaptanoğlu, Orhan Meriç, Tahsin Keskin, Nurgül Gezer, Ruşen Abdullahoğlu, Murat Kumru ve Deniz Mafizer.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum