Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İzmit Belediyesi işçileri asfalta hayallerini resmetti

Emeklerine destek verilmesi ve fikirlerinin önemsenmesiyle birlikte motivasyonları artan İzmit Belediyesi işçileri görevlerinden fazlasını ortaya koyuyor. ‘Güzel İzmit’ için kaldırımda boyama yapan işçiler asfalt yol üzerine hayallerini resmetti

İzmit Belediyesi işçileri asfalta hayallerini resmetti
16 Mayıs 2021 - 17:31
‘Gülümse İzmit’ sloganıyla görev başına geçen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ile çalışmaya başladıktan sonra emeklerine değer verildiğini ve takdir edilmenin hazzını yaşamaya başlayan çalışanların motivasyonları arttı. Emeklerinin karşılığını hem sözlü olarak alan, hem de maaşlarına ve sosyal haklarına yansıtılarak resmen alan belediye personeli görevini aşkla yapmaya başladı.

ÇÜNKÜ EMEKLERİ TAKDİR EDİLİYOR

Her fırsatta kendilerine verilen değer için belediye başkanı Hürriyet’e teşekkür eden çalışanların yönetimsel memnuniyeti işlerine de yansımaya başladı. Yoğun kar yağışı, bayram mesaileri ve vatandaş taleplerine anında yanıt verilmesi gibi kriz durumlarında da emeklerini özveriyle destekleyen çalışanlar rutin çalışmalarının arasına da kendilerinden bir şeyler ekleyerek güzellik katıyor.

GÜZEL İŞLERİ DE DESTEKLENİYOR

İzmit’in temizliği ve hijyeni için gece gündüz demeden mesai yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin vatandaşa görevlerinin dışında sunduğu ekstra desteklere bir yenisi de merdiven boyama çalışmalarında kendini gösterdi. Görevlerini kafaları rahat yerine getiren, yenilikçi adımlarını destekleneceklerini bilerek atan işçiler fırçaları ellerine alarak kentin güzelliğine güzellik katmak için harekete geçti.

HAYALLERİNİ ASFALTA ÇİZDİLER

Gültepe Namık Kemal Caddesi’nde yayalara keyifli yürüyeceği cıvıl cıvıl merdiven hazırlayan belediye çalışanlarına amirleri Kerem Kocadöli ve müdürleri İsmail Göksu da eklendi. Merdiven renklendirmeyle yetinmeyen işçiler içlerindeki sanatçı ruhunu serbest bırakarak asfalt yola taşıdı. Önce içlerinden geçeni birbiriyle paylaşan belediye personeli ardından boyalarla asfaltın üzerine hayallerini resmetti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum