Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ Partili Yıldız'dan, Ak Parti'ye gönderme

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in basın toplantısında muhalefeti eleştirerek çeşitli konularda sürekli vaatlerde bulunmasına, “Hep vaat sıfır icraat” yorumuyla cevap verdi.

İYİ Partili Yıldız'dan, Ak Parti'ye gönderme
06 Haziran 2022 - 20:27
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in  basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda yaptığı açıklamaları eleştirdi. Şanbaz Yıldız, Ellibeş’in 20 yıldır iktidar olmalarına rağmen hala vaatlerle vatandaşları oyladıklarını ifade etti.

KOCAELİ BÖYLE BECERİKSİZLİK GÖRMEDİ

Mehmet Ellibeş’in Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılışıyla ilgili yeni bir tarih belirtmesine tepki gösteren değinen Yıldız şu ifadeleri kullandı; “Sayın Ellibeş’in haberi olmayabilir. Kendisini yanıltıyor olabilirler. Ankara tarafından bu işin planlaması yapılıyor. Mehmet Bey Ankara’ya güvenerek yine vaatlerle dolu açıklamalar yapmış. İktidar vaat değil icraat makamıdır. Bir şehir hastanesi nasıl yapılamazı bu şehre gösterdiler. Her yıl tarih veriyorlar. Verdikleri tarihler asla tutmuyor. Yıllar önce bitmesi gereken inşaat hala bitirilemedi. Mehmet bey çıkmış hala bu yılın sonunda bitirileceğini söylüyor. Kocaeli, böyle bir beceriksizliği görememiş, Ak Parti ile birlikte gördü.

ÇÖZÜM İÇİN BİR FORMÜLLERİ YOK

İflas eden ekonomi için hala milletimizin çözümü Ak Parti’de ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da aradığını iddia etmiş Sayın Ellibeş. Yıllar içerisinde batırdıkları güzelim ülkemiz, yurdumuz Türkiye’yi Ak Parti’nin yeniden ayağı kaldıracağını iddia etmiş. Esnaf ve saha ziyareti diye önceden seçilmiş, ayarlanmış kimselere yaptıkları ziyaretlerde karşılaştığı tablolara kanıyor olabilir. Kendisinin ziyaret ettikleri hala Ak Parti diyor olabilir. Ancak sokak çok farklı.

KURTULUŞ MİLLET İTTİFAKI VE İYİ PARTİ

Vatandaş kan ağlıyor, ağzına geleni söylüyor. AK Parti iktidarı, ülkeyi uçuruma sürükledi. Bu uçurumdan kurtuluşun Millet İttifakı ve İYİ Parti olduğu da aşikar. İktidara geldiğimizde neler yapacağımızı her gün madde madde anlatıyoruz. Çözüm önerilerimizi, iyileşme reçetelerimizi söylüyoruz. Peki Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ne yapıyor? Ellerinde ekonomi için hiçbir formül olmadığı için çıkıp ‘millet çözümü bizde arıyor’ diyor. Peki nasıl düzelecek bu ekonomi? Neyi yanlış yaptınız da şimdi doğru yapacaksınız? Enflasyon nasıl düşecek? Vatandaş nasıl rahat bir nefes alacak? Ses yok. Ezberletilmiş propaganda cümlelerinden ötesine geçemiyorlar.”

İŞLERİ GÜÇLERİ MUHALEFETE LAF ATMAK

Ellibeş’in muhalefete yönelik eleştirilerini de sert bir dille cevap veren Şanbaz Yıldız açıklamalarını şu ifadelerle sonlandırdı: “Ülkeyi getirdikleri durumdan kurtarmak yerine işleri güçleri muhalefete laf atmak. Suçlarını ve eksiklerini muhalefet üzerinden bastırmaya çalışmaları bizim açımızdan çok komik. Mehmet Bey, muhalefetin sokaklarda olmadığını iddia etmiş, Sayın Ellibeş’in ayarlanmış ziyaretleri, kimlerin gideceği belli olan toplantıları gerçekleri görmesinin önüne geçiyor. Kocaeli’nin her köşesinde varız, var olmaya da devam edeceğiz.

MİLLET İLK DERSİ SEÇİMDE VERECEK

Hala birinci parti olduklarını iddia ediyorlar. Ulusal anket şirketlerinin anketleri ortada. Mehmet Ellibeş, Kocaeli’de de iyi durumda olduklarını söyleyerek birinci sırayı kaptırmayacaklarını iddia etmiş. Halkımız, kendisini sefalete terk eden Ak Parti iktidarına gerekli dersi ilk seçimde verecektir. Feraset sahibi insanımız, kendisine yakışır bir şekilde çalışacak, aydınlık yarınlar için çaba harcayacak Millet İttifakı kadrolarına hakkını teslim edecektir.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum