Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ Parti Darıca'da yeni başkan Güven Altay

Yeni teşkilat yapılanması nedeniyle İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı Başkanlığı görevinden yönetimiyle birlikte  istifa eden Hüseyin Gündüz’ün yerine Güven Altay getirildi

İYİ Parti Darıca'da yeni başkan Güven Altay
19 Ocak 2022 - 09:25 - Güncelleme: 20 Ocak 2022 - 13:43
Olası bir erken seçimi göz önünde bulunduran İYİ Parti İl Teşkilatı, ilçelerde yeni bir yapılanmaya gitmiş ve bu nedenle Darıca, Kandıra ve Çayırova’daki ilçe başkanları istifalarını sunmuştu.İYİ Parti  İl yönetimi, geçtiğimiz günlerde Kandıra’ya Hilal Kübra, Çayırova’ya ise Mehmet Uzunal’ı atamıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından yönetimyle birlikte istifa eden Darıca İlçe Teşkilat Başkanı Hüseyin Gündüz’den boşalan koltuğa ise Güven Altay’ın ataması yapıldı

ŞANBAZ YILDIZ BAŞARILAR DİLEDİ
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şahbaz Yıldız, Güven Altay’a yeni görevinde başarılar dilerken yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; İYİ Parti Kocaeli olarak ilçelerde aktif çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sebeple sürekli gelişiyor ve yenileniyoruz. Bu hususta kutlu bayrağı devralan Darıca İlçe Başkanımız Güven Altay başkanımıza başarılar diliyor, ilçe başkanlığının kendisine, Darıca’mıza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

GÜVEN ALTAY KİMDİR?
Yönetici, Siyasetçi, 1974 Erzurum/Şenkaya doğumlu.
Süleyman Demirel üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi kamu yönetimi mezunu.
İlk öğrenimini Erzurum’da, Orta öğrenimini İstanbul’da, Lise öğrenimimi Kocaeli/Darıca’da (Aslan Çimento Teknik Lisesi/Bilgisayar Bölümü) tamamladı.
Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari  Bilimler Fakültesi Kamu  Yönetimi  Bölümü'nü bitirerek Kamu Yöneticisi olarak 1999 yılında mezun oldu .
1999-2000-2001 yıllarında açılan İçişleri Bakanlığı Kaymakamlık adaylığı sınavını kazanmasına rağmen kontenjan nedeniyle ataması yapılmadı.
2001 yılında Erzurum’da askerlik görevini kısa dönem olarak tamamladı.

SİYASİ GEÇMİŞİ
Üniversite’de Ülkü Ocaklarında yönetici olarak ve Üniversite Fakülte başkanlığı yaptı.
Üniversite dönüşü sırasıyla; MHP Gebze ilçe Yönetiminde İlçe Sekreterliği, MHP Darıca ilçe Teşkilatında Başkan vekilliği görevinde bulundu.
İYİ Partinin kurulmasıyla birlikte İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı kurucuları arasında yer aldı, İYİ Parti Gebze İlçe Yönetiminde İlçe Muhasipliği Görevinde bulundu.
Gebze Erzurum Kültür ve Dayanışma Derneğinde yöneticilik yaptı.
Halen Altay Spor İhtisas Kulübünde başkan yardımcısı.
Uluslararası bir inşaat şirketinde Genel Müdür olarak görev yapmakta olan Güven Altay, Evli ve bir çocuk babasıdır.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum