Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İSU'ya büyük tepki var!

48 saatlik su kesintisi yapılacağını bildiren ve TCDD Hızlı Tren çalışmaları kapsamında ana isale hattının yerini değiştiren İSU, verdiği sözü tutamadı.

İSU'ya büyük tepki var!
31 Aralık 2020 - 09:48
Gebze Bölgesi’nde 48 saatlik kesinti uzadı ve 62 saati buldu. Şu an itibariyle Çayırova ve Darıca’nın  tamamına yakını susuz kaldı. Gebze’nin de bir bölümü suya kavuşurken, halen daha kesintinin devam ettiği bölgeler olduğu öğrenildi. Verilen büyük sınavı bir kez daha geçemeyen ve vatandaşları mağdur eden İSU’nun deplase çalışmaları sırasında hava sıkışması nedeniyle başarısızlığa uğradığı öğrenildi. Darıca ve Çayırova’nın tamamında, Gebze’nin bir kısmına çeşmelerinin başında bekleyen vatandaşlar, sabah olmasına rağmen hayal kırıklığına uğradırlar. Bir çok kişi tedarik ettikleri su kalmadığını belirtirken, İzmit’i 16 saatten önce suya kavuşturan İSU, Gebze bölgesine ise önem vermediğini bir kez daha göstermiş oldu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Sercan
    3 yıl önce
    Yazıklar olsun. Perişan etler insanları
  • Emel Öztemiz
    3 yıl önce
    Hazır su alamayan ,musluktan su içen 7-8 nüfuslu aileler var bu şehirde.Belediye eski yıllarda olduğu gibi tankerle temizlik ve tuvaletler için su dağıtabilirdi. İSU ya söyleyecek söz bulamıyorum,Arabistan'a gitmeden çöllerinde yaşadık.