Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İstiklal Marşı tüm okullarda coşkuyla okundu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelindeki tüm okullarda bugünden itibaren her pazartesi ve cuma günü İstiklal Marşı'nın okunması ve Bayrak Töreni'nin yapılması ile ilgili yapılan talimatın ardından, Darıca'da da bugün sabah saat 10.00'da tüm okullarda İstiklal Marşı okunup Bayrak Töreni yapıldı.

İstiklal Marşı tüm okullarda coşkuyla okundu
11 Ocak 2021 - 14:12

Coranavirüs salgını nedeniyle  bir süredir yan yana okunamayan İstiklal Marşımızın kısıtlı da olsa tüm okulların bahçesinde okunması ve Bayrak Töreni'nin gerçekleştirilmesinin bildirilmesi üzerine, Darıca'da bu sabah saat 10.00'da tüm okullarda İstiklal Marşı okunup Bayrak Töreni gerçekleştirildi. 

Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz'un da Faik Şahenk İlkokulu'nda katıldığı törende belirli sayıdaki öğrenciler ve öğretmenler okul bahçesinde İstiklal Marşımızı okuyup Bayrak Töreni gerçekleştirdiler.

Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, öğrenci ve öğretmenlerin, Uzaktan Eğitim'de ders öncesi canlı olarak ekran karşısında İstiklal Marşımızı okuduğunu ifade ederek, Bakanlık talimatıyla çocukların coşkusuna ortak olmak amacıyla alınan bu karar sonrası tüm çocukların ve öğretmenlerin oldukça mutlu olduğunu belirtti.

Diğer yandan, Faik Şahenk İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri,  İstiklal Marşımızın ilk iki kıtasının ezberlenmesi yönünde verilen ödevleri yerine getirirken, yaklaşık olarak 15 öğrenci marşın 10 kıtasını da ezbere okuyunca birer adet kupayla ödüllendirildiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum