Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İşte MHP Kocaeli'nin kongre takvimi!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

İşte MHP Kocaeli'nin kongre takvimi!
30 Haziran 2020 - 21:22

Ünlü basın açıklamasındaki sözlerine, “MHP Kocaeli Teşkilatları olarak pandemi raporu ve çalışma raporumuzu hazırladık. 4 Temmuz’da genel merkezde yapılacak toplantıya katılım sağlayacağız. Kurultay takvimimiz açıklanacaktır” diyerek başladı.

ADAYIMIZ DEVLET BAHÇELİ

Ünlü sözlerinin devamında, “Liderimiz Devlet Bahçeli kongrede tek aday olacaktır. Hiçbir maceraperestin rol çalmasına mahal verilmeyecektir. Kocaeli teşkilatları alması gereken mesajı almıştır. Biz açıklanacak takvim sonrası mevcut yapıyla yola devam edeceğiz. 8 yıldır  il başkanıyım. MHP’nin genel başkanı yoktur, MHP’nin lideri vardır o da Türk Dünyası. Liderler kongrelerde değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez. Devlet Bahçeli’nin arkasında teşkilatları dimdik durmaktadır” ifadelerini kullandı.

5 AYLIK ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILACAK

Saha programlarına dair de bilgi veren Aydın Ünlü, “8 Temmuz Çarşamba günü Gebze’de programlarımıza başlayacağız. Program kapsamında  saha çalışmaları, üye katılımları, parti büyükleri ziyareti gibi etkinlikler olacak. Saha programlarımızı 30 Temmuz Perşembe günü bitireceğiz.  Ağustos ayı kongrelere ayrılmıştır. Eylül Ayında da 5 aylık çalışma programı yapılacaktır” diye konuştu.

HER TÜRLÜ ADIMLAR ATILIYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un gerçekleştirdiği ziyaret programları ve açıklanan projelere dair değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Biz Kocaeli’ye gelen yatırımları inceliğimizde 600-700 milyonluk yatırımın geleceğini gördük. Bir dizi proje açıklandı. Bu kentin her dönem bir bakanı vardı. Şimdi Cumhur İttifakı’ndan dolayı bu kentin sanki 5-6 bakanı var gibi. Kocaeli’nin problemlerinin çözülmesi için her türlü adımlar atılıyor.

EMEK HARCAYANLARA DEĞER VERMELİYİZ

2023’te Kocaelilier metroyla tanışacak. Bizler Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve hizmet eden herkese sahip çıkmak zorundayız. İyi ki varsın Tahir Büyükakın, iyi ki varsın valim, diyebilmeliyiz. Emek harcayanlara değer vermeliyiz. Biz MHP olarak kente hizmet edenlere sahip çıkmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum