Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İskenderun'da takımımıza saldırı!

Ekibimiz Redoks Darıca G.B, deplasmanda ligde ikinci sırada yer alan İskenderunspor deplasmanında 1-0 galip durumdayken 90+6’da yediği golle 1-1 berabere kaldı. Maç sonu çıkan olayları emniyet güçleri güçlükle yatıştırdı.

İskenderun'da takımımıza saldırı!
12 Aralık 2021 - 19:31 - Güncelleme: 14 Aralık 2021 - 12:26

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte İskenderunlu futbolcular, Darıca G.B yedek kulübesinin önüne giderek el hareketleri yapınca ortam gerildi ve iki takım oyuncuları ve teknik ekibi arasında arbede yaşandı. Güvenlik güçlerinin devreye girmesiyle olaylar büyümeden kontrol altına alındı. Maçın hakemleri ve rakip takımın futbolcuları polisin kontrolü altında soyunma odasına gitti. Arbede de darbe alan Darıca G.B Teknik Direktörü Cengiz Seçsev hafif yaralandı. Seçsev hastanedeki tedavisinin ardından karakola giderek ifade verdi.

Başkan Arif Gülen olaylar hakkında gazetemize yaptığı açıklamada takımının çok üstün bir futbol sergilediğini uzatmalarda talihsiz bir gol yediklerini belirterek;’’ Maçın bitiminin ardından rakip futbolcular bizim kulübenin önünde hareketler yapınca istenmeyen olaylar yaşandı. İskenderunsporlu yöneticiler hemen devreye girerek olaylara önlemeye çalıştılar. Bizleri korumaya aldılar olaylardan dolayı özür dilediler.’’ Şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum