Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İlker Çakır'dan dostlarına 'Sadık Güvenç' çağrısı

Gebzespor’un efsane Başkanı İlker Çakır, İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç’e destek çağrısında bulundu. Kendisini seven tüm dostlarına açık çağrıda bulunan Çakır, “Gebze için en doğru isim Sadık Güvenç’tir. Tüm dostlarımdan 31 Mart Pazar günü Sadık Güvenç abimize destek ricasında bulunuyorum” dedi.

İlker Çakır'dan dostlarına 'Sadık Güvenç' çağrısı
14 Şubat 2024 - 17:34
Gebze bölgesinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Gebzespor’un efsane başkanlarından İlker Çakır, İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç için dostlarından destek istedi. Gebzeli Güvenç’in, Gebze’nin tüm sorunlarına ve eksiklerine hakim olduğunu söyleyen iş insanı İlker Çakır, Gebze’nin çehresini değiştirecek en doğru ismin Sadık Güvenç olduğunun altını çizdi. Bilgi, birikim, donanım ve tecrübesi ile Sadık Güvenç’in Gebze’ye büyük değer katacağına vurgu yapan Çakır, kendisini seven ve değer veren tüm Gebzeli dostlarına Sadık Güvenç’e destek çağrısında bulundu.

VEFALI DOSTLARIMDAN SADIK GÜVENÇ’E DESTEK İSTİYORUM
Sadık Güvenç’in vizyoner yapısına dikkat çeken İlker Çakır, “Abimiz, dostumuz, Gebze’nin öz evladı Sadık Güvenç, Gebze’nin büyümesi ve gelişmesine yönelik atacağı adımlarla, bu kentin kaderini değiştirecektir. Gebze’de beni seven, sayan ya da değer veren kim varsa, tüm vefalı dostlarımdan İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayımız Sadık Güvenç’e destek vermelerini rica ediyorum” dedi. ‘Gebze, Sadık Güvenç ile kazanacak’ diyen İlker Çakır, Sadık Güvenç’in belediye başkanı seçilmesi halinde, hayata geçecek projelerle birlikte Gebze’nin kabuk değiştireceğini söyledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum