Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İl Sağlık Müdürü ve kaymakamdan başhekime ziyaret

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, ve Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Mustafa Güneş’i ziyaret etti

İl Sağlık Müdürü ve kaymakamdan başhekime ziyaret
02 Nisan 2020 - 18:46

İçinde bulunduğumuz süreçte verilen sağlık hizmetleri hakkında hastane yönetiminden bilgi alan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, tüm personele ve sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

KAYMAKAM ÖMER KARAMAN TEŞEKKÜR ETTİ

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’da Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa güneş’i ziyaret ederek, koronavirüs salgını nedeniyle zorlu bir süreç yaşayan ve bu anlamda gecesini gündüzüne katarak büyük bir özveri ile çalışan sağlık personellerine ve hastane yönetimine teşekkür ettiler.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman " Sağlık çalışanlarımız, Covid-19 virüsüyle mücadele sürecinin başından bu yana gerek ülkemizde gerek hastanemizde görev yapan sağlık personellerimiz insanüstü bir çabayla mücadele ediyorlar. Bizler sağlık çalışanlarımız yaptıkları büyük fedakarlıkların şahidiyiz. Şahsım ve kurumum adına hepinize teşekkürlerimi sunarım.” ifadelerini kullandı. 

Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş ise, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirterek, ‘’ Her daim olduğu gibi bu süreçte de kendilerini yalnız bırakmayan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti.