Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İktidarı topa tuttu!

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabı üzerinden iktidara yönelik eleştirilerde bulunarak, “Bunlar değil mi 15 Temmuz şehit ve gazilerinin paralarını yiyenler. Biz de kalkmış şimdi neyi soruyoruz” dedi.

İktidarı topa tuttu!
17 Nisan 2021 - 15:25
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden iktidara yönelik eleştirilerde bulundu. Türkkan, Türkiye’nin gündeminde olan, Merkez Bankası rezervelerinden 128 milyar doların satıldığı iddasıyla ilgili şu sözleri söyledi: “Bunlar değil mi 15 Temmuz şehit ve gazilerinin paralarını yiyenler. Biz de kalkmış şimdi neyi soruyoruz. 128 milyar dolar nerede sorusunun cevabı da yok. Para da yok, cevap da yok. Lafı daha fazla dolandırmaya gerek yok. Çıkın adam gibi, nerede bu 128 milyar dolar açıklayın.”

“İHTİLAFLI OLMAK ZOR”
Türkkan, açıklamalarının devamında geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir vatandaşı evinde ziyaret ederek yer sofrasında yemek yemesi ile ilgili, “Sizin sayenizde fukara kalmış vatandaşın evinde, yeni alınmış üç sinide, yer sofrasında iftar açma tiyatrosunun, 2021 yılında siyasi getirisi olacağını hesap ediyorlar ise; Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir kaç yerden o yüksek maaşları alan danışmanların hepsini, kapının önüne koymalı” dedi.  Türkkan, gündem dışı yaptığı eleştirilerde ise Türkiye’de karşıt görüşlü insanların yargılandığını vurgulayarak, “Ülkede muhalif olduğu için yargılanmayan kimseyi bırakmamaya kararlılar. Genç öğrenciler, gazeteciler, aydınlar, siyasetçiler. Bu kadar çok insan ile ihtilaflı olmak zor değil mi? Sonu hayır gelir mi?” ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum