Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Husumetli ailelerin kavgasında 6 aylık hamile kadın sopalarla dövüldü, eşi silahla ağır yaralandı: 3 kişi gözaltında

Gebze'de aynı mahalleden 2 arkadaşıyla 2023 yılının Temmuz ayında Darıca’ya denizde yüzmeye giden 13 yaşındaki Özgür Mert Demirkıran’ın suda boğulması üzerine ailesi ile birlikte yüzmeye giden arkadaşlarının ailesi arasında başlayan husumet dünde devam etti. Akşam saatlerinde çıkan olayda Özgür Mert Demirkıran’ın babası tabancayla Eyüp Ç. isimli şahsı evinin önünde kurşun yağmuruna tutarken, akrabaları da, 6 aylık hamile eşi Canan Ç.’yi tekme ve sopalarla feci şekilde darp ettiler.

Husumetli ailelerin kavgasında 6 aylık hamile kadın sopalarla dövüldü, eşi silahla ağır yaralandı: 3 kişi gözaltında
19 Şubat 2024 - 17:28 - Güncelleme: 19 Şubat 2024 - 17:55
Gebze Mevlana Mahallesi’nden, 14 Temmuz 2023 tarihinde 2 arkadaşıyla birlikte  Darıca’ya gelerek yüzmek istediği denizde boğulan 13 yaşındaki  Özgür Mert Demirkıran’ın yanındaki arkadaşlarından birisinin babası, Özgür’ün kıyıda duran elbiselerini yakarak oğluyla birlikte şehirden kaçmak istedi. Aradan geçen 10 günün ardından şehirden kaçan ailenin Gebze Mevlana Mahallesi’deki evine pompalı tüfek, taş ve sopalarla saldırı gerçekleştirildi. 
Darıca'da 13 yaşındaki Özgür Mert Demirkıran, 14 Temmuz 2023 tarihinde arkadaşlarıyla yüzerken  boğularak hayatını kaybetti. Çocuğun denizde kaybolmasının ardından yanındaki arkadaşlarından birinin babası, Özgür’ün kıyıdaki kıyafetlerini yakarak ailesiyle birlikte şehirden kaçmak istedi. Bunun üzerine iki aile arasında husumet başladı. Demirkıran ailesinden bazı kişiler, Özgür’ün ölümünden 10 gün sonra Ç. ailesine ait boş eve pompalı tüfek, taş ve sopalarla saldırı düzenledi.
Aileler arasındaki husumet dün akşam yaşanan olayla devam etti. Ç. ailesinin şehre döndüğünü öğrenen Özgür Mert Demirkıran’ın babası Yaşar Demirkıran, kızı N. Demirkıran ve Z.A. ile S.A. isimli akrabalarıyla birlikte ailenin evinin önüne gitti. Yaşar Demirkıran yanındaki tabanca ile evinin önünde oturan Eyüp Ç.’ye kurşun yağdırırken, kızı N.Demirkıran ile Z.A. ve S.A. isimli kişiler de Eyüp Ç.’nin 6 aylık eşi Canan Ç.’yi sopa ve tekmelerle feci şekilde darp etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve acil sağlık ekibi geldi. Çevik kuvvet ekiplerinin sonlandırdığı kavga sonrasında vucuduna ve bacaklarına isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Eyüp Ç. ile tekme ve sopalarla dövülen eşi Canan Ç. ile kavgada yaralanan N. Demirkıran ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. Polis, Yaşar Demirkıran ile akrabaları Z.A.ve S.A.’yı gözaltına aldı. 
Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, göğsünden ve bacaklarından 3 kurşun ile yaralanan Eyüp Ç.’nin yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği, darp edilen hamile Canan.Ç. ile N. Demirkıran’ın durumlarının iyiye gittiği öğrenildi. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum