Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hisarcıklıoğlu'ndan Çiler'e övgü dolu sözler!

Yangının etkili olduğu yerlerden Muğla’nın Bodrum ilçesini ziyaret eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’den övgü dolu sözlerle bahsederek, “Gebze Ticaret Odası Başkanımız Nail Çiler orman yangınlarının başladığı ilk günden itibaren sahadaydı” dedi.

Hisarcıklıoğlu'ndan Çiler'e övgü dolu sözler!
08 Ağustos 2021 - 22:57
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yangının etkili olduğu yerlerden Muğla’nın Bodrum ilçesini ziyaret ederek Bodrum Ticaret Odası’nda (BODTO) komite üyeleri ile bir araya geldi. BODTO’da oda başkanı Mahmut Serdar Kocadon ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler de katıldı.  Gerçekleştirilen toplantıda konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’deki tüm odaların yangınlarla ilgili koordineli bir şekilde çok iyi çalıştığını söyledi.
365 oda ve borsaya destek olmaları çağrısında bulunarak başlattıkları nakdi yardım kampanyasında bir günde 15,5 milyon TL toplandığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, şöyle devam etti: “Ben camiamla gurur duyuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah bir daha böyle sıkıntıları yaşatmasın. Bakanlıklardan gerekli izinleri alarak resmi yardım kampanyası başlattık. Bakınız daha bir gün oldu. Şu anda Türkiye’deki oda ve borsalarımızdan gelen nakdi yardım 15,5 milyon TL olmuş. İsteyen fidan dikecek, isteyen nakdi bağışta bulunacak. İsteyen ihtiyaçlar neyse, imkânlar neyse bunun karşılanması noktasında koca bir listem var. Zücaciye Meclisi yanan evlerin tüm tabak, çanak, bıçağını vermeyi öneriyor. Mobilya Sektörü Meclisimiz ‘mobilyalarını biz verelim’ diyor. Müthiş bir dayanışma. Allah bu zor günler göstermesin. Böyle dayanışmaları depremde de görüyorduk. Müthiş. Türkiye’nin 81 vilayetinde bu dayanışma var. Hepsinin de yüreği sizlerle atıyor.”

ÇİLER'E ÖZEL TEŞEKKÜR
Konuşmasında ayrıca Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i tebrik eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Bu tür zamanlar beraberliğin ve dayanışmanın en fazla olması gereken zamanlardır. Gebze Ticaret Odası Başkanımız Nail Çiler orman yangınlarının başladığı ilk günden itibaren sahadaydı. Her bölgeden Odalar/Borsalar ihtiyaç duyulan malzemeleri tedarik edip yangın bölgelerine ulaştırdılar” ifadelerini sarf etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum