Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hediye edilen kuşa çok sevindi

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, yalnız yaşayan 73 yaşındaki Lütfiye Güçlü'nün muhabbet kuşunun öldüğünü öğrenince yaşlı kadına sürpriz yaptı.

Hediye edilen kuşa çok sevindi
29 Mayıs 2020 - 00:03
65 Yaş ve üstü partili vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlamak için tek tek telefonla arayarak hal ve hatırını soran Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve yönetimi, hayır duasını almak ve hatırını sormak için Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşayan Lütfiye Güçlü'ye de telefonla ulaştı. 
Coronavirüs Salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında 3 ay boyunca evinden çıkmayan Lütfiye Güçlü isimli yaşlı kadın, kendisini arayan Ak Partililer'in isteğinin olup olmadığı şeklindeki soruya bir muhabbet kuşunun olmasının kendisini mutlu edeceğini söyledi. 
Konunun iletilmesi üzerine Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, Lütfiye Güçlü'ye bir muhabbet kuşu alınmasını talimatını verdi. Kafesiyle birlikte alınan kuş, bugün İlçe yöneticisi Kerime Arslan ve Ak Parti Meclis Üyesi Nuran Kurşun tarafından yaşlı kadının evine gidilerek teslim edildi.
Daha önce ölen kuşunun yerine yeni bir kuşun hediye edilmesiyle mutluluğunu gizleyemeyen Lütfiye teyze, duyarlılıklarından dolayı Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay'a ve ekibine teşekkür etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum