Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hedefe ulaşacak hamleler yapılacak!

Tecrübeli teknik adam Mehmet Kaya “Evet, rakibe çok pozisyon verdik. Ciddi savunma hataları yaptık. Orta alanda topu iyi kullanan oyuncuların sayısı fazla” gibi itiraflarda bulunan Kaya, her şeyin farkında olduklarını ve hedefe ulaşacak hamleler yapacaklarını söyledi.

Hedefe ulaşacak hamleler yapılacak!
13 Eylül 2012 - 10:07
 Şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Darıca GB, şampiyon takım tavrı göstererek, yeni sezonda her Salı basınla buluşup, oynan maçla ilgili değerlendirme yapıp, oynanacak maçla ilgilide görüşlerini dile getirme kararı aldı. Tecrübeli teknik adam Mehmet Kaya, “Gümüşhane maçında savunmada önemli hatalar yaptığımızın farkındayız. Bunun önlemlerini almak için çalışacağız. Orta alanda top ayağında olduğu zaman etkili olan ve kolay adam eksilten oyuncu sayımız çok. Maç devam ederken yaptığımız değişikliklerle savunma özeliği daha kuvvetli olan isimleri sahaya sürdük. Çorum Belediye maçının hazırlıklarını yaparken, bunu göz önünde bulunduracağız. Forvette sıkıntımız yok. İbrahim tüm beklentileri karşılayacak kalite de bir isim” dedi. 
 
‘HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK’
İlk maçların her zaman zor olduğunu ifade eden tecrübeli teknik patron Mehmet Kaya, “Gümüşhane maçında iyi olan şey, iki kez geriye düştüğümüz halde eşitliği ve üstünlüğü sağladık. Oyundan hiç kopmadık, direncimizi ve kazanmaya olan inancımızı hiç kaybetmedik. Eksiklerimiz olabilir ama bu eksikleri takım içindeki kadromuzla telafi edebiliriz. Darıca GB, şampiyonluk hedefi ile yola çıktı. Camiaya bu sevinci yaşatmak istiyoruz” dedi.
 
‘SEYİRCİ KUSURSUZDU’
Toplantıya katılan Darıca Kulüp Başkanı Halil Akbaşoğlu, Gümüşhane maçında sarı-yeşilli taraftarların gösterdiği tavra övgüler yağdırarak, “Seyircimizle gurur duydum. 2 kez geriye düşmemize rağmen takıma olan inaçlarını kaybetmediler. Hep destek verdiler. Kendilerine alkışlıyorum” dedi. Tribünlerin ‘şampiyon Mehmet’ olarak alkışladığı Mehmet Kaya da, seyirci için ayrı bir parantez açarak, “Takımlarına tam destek verdiler. Bizim iç sahadaki en büyük gücümüz oldular. Yeni sezonun ilk maçında da verdikleri destekten dolayı hepsine teşekkür ediyorum” dedi.
 
BASINA TEPKİLİ
Teknik adamlık kariyerinde çok önemli başarılarının olduğunu Bank Asya dahil 7 kez şampiyonluk sevinci yaşadığını ifade eden Mehmet Kaya, “Şampiyonlukta basına da çok iş düşüyor. Ancak bölge basını, ‘Mehmet Kaya Gümüşhaneli, Gümüşhane maçı öncesi Emrah’ı gönderdi’, bizim demecimizmiş gibi, ‘ilk yarıyı 15 puan önde bitiririz’ gibi art niyetli yorumlar yapıyor. Bunlar hoş değil. Benim sahaya kimi süreceğimi, kime şans tanıyacağımı kaleme alanlar var. Çok biliyorsanız gelin siz yapın” şeklinde yorumlar yapan Mehmet Kaya, basın toplantısına gösterilen ilgisizliğe de tepki gösterdi.