Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HDP'li Gergerlioğlu; Konuşursak halledemeyeceğimiz mesele kalmaz!

Halkların Demokratik Partisi Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kocaeli Eş Başkanı Mehmet Selim Akboğa, Darıca İlçe Eş Başkanı Erkan Şık, Darıca Kadın Kolları Başkanı Halime Ada ve Danışman Sait Demirkayadan gazetemize ziyaret.

HDP'li Gergerlioğlu; Konuşursak halledemeyeceğimiz mesele kalmaz!
19 Ocak 2021 - 14:34 - Güncelleme: 22 Mart 2021 - 01:55

Ziyarette Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat'a gündeme dair görüşlerini açıklayan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ilk olarak geçtiğimiz cuma günü saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağ'a ve Yeni Çağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na geçmiş olsun dileklerini sunarken, fikir olarak aynı düşüncelere sahip olmasalarda Gazeteci Orhan Uğuroğlu'nu bizzat arayarak olayı kınadıklarını söylediğini ifade ett.

Ayrışmaların hiç kimseye kazanç sağlamayacağının da altını çizen Milletvekili Gergerlioğlu, Türk ve Kürtler arasında her hangi bir kan davasının olmadığını ayrılıkçılığı hükümetlerin yaptığının altını çizerek, '' Devlet, Kürt meslelesini tek başına kendisi çözmek istiyor ve 'Devletin Kürdü ile bu işi çözeriz mantığıyla hareket ediyor' çözüm noktasında ise topu hep taca atıyor. 100.'üncü  Yıl'da anlayış değişikliği olmalı, kavgayla diretmeyle çözüm olmaz. Sadece biz değil, Kemalisti, Kürdü, Lazı, Çerkezi herkesin, her kesimin 100.Yıl'da tertemiz bir sayfa açarak bir araya geleceği masa oluşturmalı. Konuşarak halledebiliriz, konuşursak halledemeyeceğimiz mesele kalmaz'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum