Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HDP Eş Başkanı'ndan gazetemize ziyaret

HDP Kocaeli İl Eş Başkanı Mehmet Selim Akbuğa, Darıca İlçe Eş Başkanı Erkan Şık ve Darıca İlçe Basın Yayın Sorumlusu Menderes Aydın, gazetemizi ziyaret etti.

HDP Eş Başkanı'ndan gazetemize ziyaret
28 Eylül 2020 - 13:45

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat ile gündeme dair görüşlerini aktaran HDP Kocaeli İl Eş Başkanı Mehmet Selim Akbuğa, demokratların ve haktan hukuktan yana olanların biraraya gelmesi gerektiğini söyleyerek, '' Bizler ve basın korkuyorsa bir araya gelip iktidarı demokratik yollardan bu ülkenin başından göndermek zorundayız. Ülkenin gidişatı iyi değil, bundan en çok biz rahatsız oluyoruz. Bu ülkede cesaretli gazeteci, savcı ve siyasetçiler çıkmalı, demokraside bir araya gelip tek ses olunmalı'' şeklinde konuştu.

HDP olarak sıkıntılarının basının sesinin soluğunun kesilmesi, olduğunu dile getiren HDP Kocaeli İl Eş Başkanı Mehmet Selim Akbuğa, '' Bizim sıkıntımız sadece bağımsız bir basının olmayışı değil, ülkede muhalefet de yok, bizim de sesimizi kesmişler. Hep beraber dik durmalıyız, askerin yabancı topraklara girmesine hep beraber karşı çıkmalıyız, neden bizim çocuklarımız, genölerimiz oralarda ölüyorlar, bunu hep beraber sorgulamamız lazım. Basın ve biz siyasetçiler, ülkenin refahı ve demokrasisi için korkmadan yürümeliyiz. Partimiz adına son tutuklamalarda az da olsa ses çıktı, bu olumlu bir durum, bu seslerin yükselmesi lazım ''dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum