Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HAS-ER' den yeni bir hizmet daha

25 yıl önce ekmek fırını olarak kurulan, daha sonra ise tüm Unlu mamülleri üreterek Darıca'daki sektörün öncü kuruluşları arasında yer alan HAS-ER, önümüzdeki hafta açılışının yapılacağı '' HAS-ER Gurme '' adıyla et ve şarküteri ürünlerinin satışının yapılacağı yeni binasında hizmet vermeye hazırlanıyor.

HAS-ER' den yeni bir hizmet daha
10 Nisan 2021 - 16:12
1996 yılında Darıca'da ekmek fırını olarak müşterilerine hizmet vermeye başlayan ve daha sonra tatlı, tuzlu tüm unlu mamüllleri üreterek 3 şubesiyle sektörün öncü isimleri arasında yer alan HAS- ER Unlu Mamülleri, geçtiğimiz yıl içerisinde de yenilenen binasıyla birlikte restaurant bölümlerini hizmete sokmuştu.
25 yıldan bu yana Unlu Mamülleri olarak hizmet veren ve daha sonra restaurant olarak müşterilerinin beğenisini hak eden HAS-ER, şimdi de yeni bir sektöre imza atmaya hazırlanıyor.
 İstasyon Caddesi üzerindeki yeni bir binada Ramazan ayının ilk haftasında müşterilerine kapılarını açacak olan ''Has-Er Gurme'' de Kasap, Restaurant ve tüm şarküteri ürünleri müşterilerinin beğenisine sunulacak.
İstasyon Caddesi İş Bankası karşısındaki Has-Er Unlu Mamülleri'nin yanındaki binada hizmet verecek olan ''HAS-ER Gurme''nin tadilat işlemlerinde sona gelindi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum