Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gurur duyuyoruz... Darıca Türkeli Gençlikspor şampiyon oldu!

Geçen yıl 1.Küme’de şampiyon olup, Süper Lig’e yükselen temsilcimiz Darıca Türkeli Gençlikspor, aynı başarıyı bu sezonda göstererek yeniden şampiyon oldu.Turuncu-Beyazlı ekibimiz, dün deplasmanda karşılaştığı aynı puanlı rakibi Çayırovaspor’u muhteşem bir futbolla 2-1 yenerek B grubunu şampiyon olarak bitirdi. 

Gurur duyuyoruz... Darıca Türkeli Gençlikspor şampiyon oldu!
11 Şubat 2024 - 13:25 - Güncelleme: 12 Şubat 2024 - 11:16
Bu sezon Süper Lig’de ilk yılını yaşayan DarıcaTürkeli Gençlikspor, grubunda daha önce BAL’da oynamış Çayırovaspor, Karamürselspor ve Arslanbey GB’yi geride bıraktı. Dün deplasmanda muhteşem bir futbolla Çayırovaspor’u Hakan Kaya ve Serdar Zengin’in golleriyle 2-1 yenen ekibimiz, oynanacak play-off maçları öncesi büyük moral depoladı.

BÜYÜK BAŞARI
Darıca Türkeli Gençlikspor, yine bir önemli başarıya daha imza atıp, 1.Küme’de de mutlu sona ulaştı. Başkanlığını Darıcalıların yakından tanıdığı iş insanı Ferhat Yılmaz'ın yaptığı Darıca Türkeli Gençlikspor, Çayırovaspor’u mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Gelen şampiyonluk sonrası Başkan Ferhat Yılmaz, Asbaşkan Kenan Özçelik, Teknik Direktör Levent Tunç ve Yardımcı Antrenör Hasan Dikbıyık ve futbolcuların sevinçleri ise görelmeye değerdi. İstenmeyen olayların da yaşandığı karşılaşmada Darıca Türkeli Gençlikspor şampiyonluk kutlamasını kapanan ışıklara rağmen büyük bir coşku ile gerçekleştirdi.

DARICA PROTOKOLU YALNIZ BIRAKMADI
Çayırova Kuştepe Stadı'nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz Darıca Türkeli Gençlikspor'u Darıca protokolü de yalnız bırakmadı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, İyi Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Aşkın Öztürk, Sinop İl Genel Meclis Üyesi Nihat Demircan, Bağımsız Türkiye Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Cevat Demircan, Darıca Martıspor Kulübü Başkanı Bülent Çoban, Darıca Osmangazispor Kulübü Başkanı Mehmet Çetinkaya ve çok sayıda Darıcalı taraftarlarda kendilerine ayrılan tribünde karşlışmayı takip ettiler.

NENEHATUN STADINDA KUTLAMA OLDU
Kazanılan karşılaşma sonrası Darıca’ya dönen ve Darıca Nenehatun Stadı'nda şampiyonluk kutlaması yapan, marşlar söyleyip, halaylar çeken Yönetim kurulu, Teknik heyet, Futbolcular ve taraftarlar, yakılan meşaleler ve coşkulu kutlamayla büyük bir coşku yaşadılar.

HİÇ BİR ZAMAN İNANCIMIZI KAYBETMEDİK
Şampiyonluk sonrası bir açıklama yapan Darıca Türkeli Gençlikspor Başkanı Ferhat Yılmaz, "Şampiyonluk Darıca'mıza hediye olsun. Bugün çok mutluyuz, zorlu bir sezon sonunda şampiyon olarak ipi göğüsledik. Sezon içinde zaman zaman aldığımız kötü sonuçlar oldu ancak hiç bir zaman şampiyon olma inancımızı kaybetmedik. Teknik heyetimize, Futbolcu kardeşlerimize ve taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk Darıca'mıza hayırlı olsun. Emin adınlarla yolumuza devam edeceğiz. Ayrıca biz Darıca Türkeli olarak her zaman rakiplerimize kaşı hep büyük misafirperverlik gösterdik. Her zaman pozitif adımlar attık. Ancak dün maalesef Çayırova'da istenmeyen olaylar yaşandı. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize saldırıldı. Işıklar kapatılıp, küfürler edildi. Kötü söz sahibinindir. Biz her zaman fair-play mottosunu savunacağız. Şimdi sıra play-offlarda. İnşallah burada da maçları kazanıp şampiyon olacağız" dedi.  

MUZAFFER BIYIK TEBRİK ETTİ
Darıca Türkelispor’un şampiyon olmasından sonra Darıca Sahili'nde düzenlenen şampiyonluk programına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar da katıldı. Darıca Türkeli Gneçlikspor futbolcuları ile şampiyonluğun coşkusunu yaşayan Başkan Muzaffer Bıyık: “Mücadele ettiği Süper Amatör Ligi’nde rakibi Çayırovaspor’u mağlup ederek şampiyon olan Darıca Türkelispor takımımızla bir araya geldik. Başarılarıyla ilçemizi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik ediyor, yükselme yolunda başarılar diliyorum.” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum