Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Güneş; "Aşı kısırlık yapmaz, Covid-19 kısırlık yapar"

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, sosyal medya hesabında, hala aşı olmakta kararsız kalanlara “Aşı kısırlık yapmaz, Covid-19 kısırlık yapar” şeklinde seslendi.

Güneş; "Aşı kısırlık yapmaz, Covid-19 kısırlık yapar"
24 Eylül 2021 - 17:02
Sosyal medya hesabında yaptığı bilgilendirici ve uyarıcı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, sosyal medya hesabı üzerinden aşı olmaya karar veremeyenlere, aşı olmak istemeyenlere seslendi. Başhekim Güneş paylaşımında kendi anne ve babasının koronavirüs sürecini örnek göstererek vatandaşlara ‘aşı olun’ çağrısında bulundu. Başhekim Güneş şunları söyledi: “Yaklaşık 15 gündür kıymetli baba ve annemin Covid süreci nedeniyle memleketim Elazığ’da pandemi sürecini ve aşı durumunu gözlemliyorum.
Kıymetli annem ve babam 90 yaş üstü olmalarına rağmen yaşadıkları süreci aşıdan dolayı, babamın entübe olmadan yaşadığı yoğun bakım süreci hariç, yaş durumunu dikkate aldığımda şükürler olsun yine iyi geçirdiler. Eğer aşı durumu söz konusu olmasaydı yoğun bakım süreci ve entübasyon kaçınılmazdı. Bu süreçte hastanede gözlemim şu ki, aşı programını tamamlamamış veya hiç aşı olmamışların oranı çok yüksek. Covid-19 bulaşlarda da aynı durum söz konusu hatta aşısızların ifadesi şu; ‘Keşke 7 defa aşı olsaydım da bu ağrıları çekmeseydim.’
Sonuç: Aşı karşıtlarının bilimsel karşılığı olmayan fikirlerini ve söylemlerini dikkate almayın. Aşı öldürmez, Covid-19 öldürür. Aşı kısırlık yapmaz, Covid-19 kısırlık yapar. Siz siz olun beyninizi başkalarına satmayın. Sizi fikir kölesine dönüştürmelerine izin vermeyin. Yoksa pişmanlık fayda vermez. Elinizdeki en değerli varlıklarımızı alır toprağa götürür.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum