Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gümüşhaneliler Federasyon Başkanı Olgun'un cenazesi memleketine uğurlandı

Eski damadı ve tarafından dün bıçaklanarak öldürülen Kocaeli Gümüşhaneliler Dernekleri Federasyon Başkanı Süleyman Olgun’un cenazesi Gebze Mustafapaşa Camii’nde kılınan İkindi Namazı’nın ardından toprağa verilmek üzere gözyaşları arasında memleketi Gümüşhane’ye gönderildi.

Gümüşhaneliler Federasyon Başkanı Olgun'un cenazesi memleketine uğurlandı
22 Temmuz 2021 - 18:04 - Güncelleme: 22 Temmuz 2021 - 19:24
Gebze’de eski damadı tarafından bıçaklanarak kaldırıldığı Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden Kocaeli Gümüşhaneliler Dernekleri Fedarasyon Başkanı Süleyman Olgun’un cenazesi Mustafapaşa Camii’nde kılınan İkindi Namazı’nın ardından toprağa verilmek üzere gözyaşları arasında memleketi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine gönderildi.
Cenazeye Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Ak Parti Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcı Hasan Bitmez, Saadet Partisi Parti Sözcüsü Birol Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile çok sayıda seveni katıldı.
Merhum Süleyman Olgun'un cenazesini  emekli imam olan ağabeyi Recep Olgun kıldırdı.


OLAY NASIL OLMUŞTU ?

Eski damat İbrahim Gül, yaklaşık 2 ay önce boşandığı eşiyle konuşup, velayeti annelerinde olan çocuklarını birkaç günlüğüne almak için ailesiyle beraber eski kayınpederi Süleyman Olgun'un evine gitti. Bu sırada İbrahim Gül ve Süleyman Olgun arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle İbrahim Gül, Olgun'u bıçakladı. Bayramlaşmak için evde bulunan Olgun'un yakınları dışarı çıktı. Ailenin diğer üyeleri ve İbrahim Gül arasında kavga devam etti. Yaşanan arbedede İlhan Çiçek, Efendi Gürbüz, Nail Olgun ve Cihan Gürbüz aldıkları darbelerle yaralandı. İbrahim Gül, olayın ardından kaçtı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan Süleyman Olgun, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
Polis, daha sonra İbrahim Gül ile olay sırasında yanında olan babası M.G., annesi A.G. ve kız kardeşi H.G.'yi gözaltına alıp işlemlerini tamamladıktan sonra adliyeye sevk etmişti. Zanlıların duruşması devam ediyor

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum