Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gülen; Hedefimiz 2. Lig!

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen bugün Başkan Yardımcısı Eren Ertuğrul Işık ile beraber bir basın toplantısı düzenledi.

Gülen; Hedefimiz 2. Lig!
11 Mayıs 2022 - 16:15 - Güncelleme: 13 Mayıs 2022 - 11:35

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen bugün Başkan Yardımcısı Eren Ertuğrul Işık ile beraber bir basın toplantısı düzenledi. Gülen yaptığı açıklamada "Her kaosu fırsata geçirdik. Biz başarılı bir sezon geçirmedik. Ancak ligde kaldık. Biz başarılıyız deme hakkımız yok. Darıca G.B düşmedi diye başarılı sayılmayız. Sonuç memnun edici. Ligi 6.sırada bitirseydikte aynıydık. Şehir kenetlendi. Biz Galatasaray ile Türkiye Kupası oynadığımızda dahi bu kadar destek görmedik. Şehirde bazı dinamikler hayata geçtik. Kötü rüya kabus ile bitmedi. 

GRUBUMUZ ZORDU
Biz geldiğimizde transfer tahtası kapalıydı. Gençlerden oluşan bir kadro kurduk. Bu gençler 100’ün üstünde maçlar yaptık. 3.5 sezonda 6 hoca değiştirdik. Hatamız şu, biz Türk futbolunu hafife aldık. Biz mütevazi davrandık. Ama grubumuzda 50 milyon harcayan kadrolarla karşılaştık. Çok sayıda tecrübe edindik. Futbola yarışmacı takım olarak yaklaştık. 18 tane futbolcuyu profesyonel yaptık ama mütevazi kadro kurduk. Devre arası tecrübeli oyuncular transfer ettik. Iğdırspor 100 milyonu geçen bir bütçe yaptı. İskenderun, Kuşadası çok ciddi paralar harcadı. 2 milyon, primlerle beraber 3 milyon harcadık. Bu bütçe ile ligde kaldık. Bazı dersler aldık. Kumpaslar, hakem trioları ve rakiplerin çok önemli olduğunu bu sezon gördük. 

DEDİKODU ÇOK
Alagöz Holdinge verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim. 2,5 Milyonluk bir destek verdiler. HDI Sigorta’da 500 bin TL ücret verdiler. Iğdırspor ile Keşke aynı grupta olmasaydık. Çok dedikodusu döndü bunun. Bu durum her iki tarafı da çok üzdü. Bizim kurumsal olarak ciddi bir çevremiz var. Biz Cantürk Alagöz ile bu konuları konuştuğumuzda Iğdırspor Bal ligindeydi. Allah’tan bu anlaşmalar çok önce oldu. Biz kardeş kulüp olduk. Bizim pilot takım olacaktık. Bu işler parayla olmadı. Bu iş olsaydı Ali Koç ile Fenerbahçe olurdu. 
Bizim yüzde 80 olarak futbolcularımızla ve teknik heyetimizle sözleşmemiz bitti. Biz bir bütçe çalışması yapıyoruz. Tolgay Kerimoğlu ile sözleşmemiz bitti. Bunu oturup konuşacağız. 


DESTEK GÖRMÜYORUZ
Darıca Gençlerbirliği bu sezon yalnız kalmayacak. Bu takım Arif Gülen’in değil. Sokakta konuşulan bir sürü dedikodu var. Biz bu kulübe Darıca G.B’ye başkan olmak için gelmedik. Darıca sevdalısı 30-40 kişinin ayağına gideceğim. 
Kocaeli Milletvekili’nin oteline gittim 5 bin TL’lik reklam alamadık. Ömer Faruk Başaran’ın, Serap Çakır’ın reklamları koyduk belli bir ücret aldık. Ama Tahir Büyükakın cevap bile vermedi. Oyak Çimento’ya gittik elimiz boş döndük. Kimseye kapıları kapatmadık. Yakup Törk, seçimden sonra bir kere gelmedi. Olayların çıktığı maçta olayların olduğu maraton tribünündeymiş. Ve kulağıma provoke etti diye haberler geldi. Birol Güven’i 5 kere aradım, inşallah dedi. Yine gideceğim hepsinin kapısına. Darıcalılar Derneği’ne 4 kere gittim. Yüzüme bakmadılar. Transfer tahtasını açtık, transfer yaptık. Çoluğumun çocuğumun rızkını verdim. Daha ne yapabilirim. Çok şansslık yaşadık. 
Önümüzdeki 5 yılın planını yapıp. tamamlamamız lazım. Şampiyonluk ve play-offlara kalacaksak eğer 15 milyon TL yapmamız gerekiyor. Ortaklıklara da açığım. Şirkete bir bedel biçip, yüzde 49’unu Darıcalılara ve halka açacağız. Yüzde 10’nunu alan da yönetime girer. İcra kurulu oluşturmak istiyorum. Bunu da 2 yıllık yaparız. 10 tane başkan yardımcısı oluştururuz. Herkese kapımız açık. Darıca Gençlerbirliği’nin paraya ihtiyacı var. Benim güçlü bir ortağa ihtiyacım var. Darıca’da aidiyet sıkıntısı var. Darıcalı, Darıca G.B’nin kaosundan bahsediyor. Biz Galatasaray ile oynadığımızda kimse bizi tebrik etmedi. Ama olumsuz olaylarda hep konuşulduk. Ben TFF’ye tüm takımların A.Ş olması için önerge vermiştim. Şirket her zaman daha sağlıklı denetlenir. Sağlık sorunlarını bahane edip gidemezsin. Anonim Şirket, satmazsan torununun gamzesinden çıkar borcu. Alın işte yeni yasa. Bakın Kocaelispor’a bile başkan bulamazlar. Biz hem konuşup, hem çalışıyoruz. Ben doğru işler yapmaya devam ederim. Eleştiriye her zaman açığım. 

BAŞKAN BIYIK'A TEŞEKÜR EDİYORUM
Ben Muzaffer Bıyık’ı anlıyorum. Dürüst bir kamu görevlisinin yapabildiklerini yapıyor kendisi. Sınırlı ve kısıtlı destekler veriyor. 10 milyon 150 bin gideri olmuş. Spor toto 880 bin lira, federasyon stad yardımı 150 bin tl, bilet satışlarından 20 bin lira, darıca belediyesi’nden nakit 400 bin lirası altyapısı olmak üzere toplam 690 bin tl yardım aldık. 

DARICA'DA HER YER SARI YEŞİL OLACAK
Aidiyet duygusunu bu sene yükselteceğiz. Şehrin her yeri sarı-yeşil olacak. Bütün esnaflarımızda Darıca Gençlerbirliği bayrakları olacak. Tüm bilboardlarda maçlara davet olacak. Belediye tesisleri de böyle olacak. 

BÜYÜKŞEHİR İLE BEYAZ SAYFA AÇALIM
Tahir Büyükakın’a gittim, benimle ilgili bir sorunun mu var diye sordum. Kendisi bana sevgili kardeşim seninle alakalı bir sorunum yok dedi. En son ayağım kırıldığında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi özel kalem müdürünü aradım, geri dönüş bile olmadı. Ben Büyükşehir Belediyesi’nden vallahi para istemiyorum. Benim tek isteğim, burada olan güzel şeyleri tebrik etmesi. Halimizi hatrımızı sormaları lazım. Bir tane kendisini temsil eden bir kişi gelmedi. Kümede kaldık, Vali bey tebrik etti. Ama Tahir başkan gitti bir gün sonra Kocaelispor’a 5 Milyon TL prim verdi. Tahir Başkan’ın haberi olmadan, 2 sene resmi asılı durdu. Asıl Tahir Başkana sormak lazım, Darıca G.B’yi niye sevmiyorsun diye. 
Kocaelispor çok mu iyi yönetiliyor. Tahir Başkan çok sevdiği Kocaelispor için cebinden kaç para harcamış? Aksaray’da Kocaelispor’dan 2 tane kiralık oyuncu var. Neden bize vermiyorsunuz bu oyuncuları? 200 milyona yakın para harcanmış. Ben adalet istiyorum. Bize haksızlık yapılıyor. Tahir Başkan, Darıca G.B’ye beyaz bir sayfa açsın. Tüm Kocaeli takımları olarak Bir komisyon kuralım. Futbolcularımızı beraber koordine edelim. Bir kere tesisimize gelsin, bir kere maçımıza gelsin. Kocaelispor, batı yakasını yok sayıyor. 

HEDEFİMİZ 2.LİG
Bu seneki hedefimiz en kötü Play-Off’tan, Darıca Gençlerbirliği’ni 2.lige çıkaracağız. Yeni bir karakterli takım kurarak, futbol şartları el verdiği sürece bu sene başarıyı yakalayacağız"dedi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum