Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTÜ'lü öğrenciden önemli başarı!

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Öğrenciler Kültür ve Sanat Yarışması, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün destekleriyle Eyüpsultan Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Resim Kategorisinde GTÜ öğrencisi Nursaulye Muratbyek Türkiye üçüncüsü oldu.

GTÜ'lü öğrenciden önemli başarı!
08 Ocak 2021 - 11:00
Tanzanyalı misafir öğrenci Omar Muhamed Adam'ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa; UDEF Başkanı Dr. Mehmet Ali Bolat, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, T.C Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, sanat camiasından ve yarışmanın juri heyetinde bulunan Yücel Arzen, Emre Karapınar, Muhammet Erkam Bülbül, Cemal Toy, Mehmet Lütfi Şen ve dereceye giren uluslararası öğrenciler katılım sağladı.

Öğrencimiz ‘Resim Kategorisi’nde Ödül Aldı

Program, UDEF tarafından bu sene "Birlik" temasıyla 4. kez düzenlenen kısa film, fotoğraf ve resim yarışmasının ödüllerinin takdim edilmesiyle devam etti.

Yarışmanın "Resim" kategorisinde üçüncülüğü Gebze Teknik Üniversitesi'nden Moğolistanlı Nursaulye Muratbyek elde etti. Bursa Uludağ Üniversitesi'nden Endonezyalı Tri Ahmad Djabalul Lael yarışmada birinci olurken, ikinciliği Erzurum Atatürk Üniversitesi'nden Afganistanlı Abdullah Azızı, , mansiyon ödülünü ise Pamukkale Üniversitesi'nden Bangladeşli Tamanna Islam kazandı.

“Uluslararası Öğrenciler Kültür ve Sanat Yarışması” Kısa Film, Fotoğraf ve Resim kategorilerinde Türkiye’de 68 bağlı derneği ve 21 ilde bulunan irtibatları ile uluslararası öğrenci alanında faaliyet gösteren en büyük sivil toplum kuruluşu olarak Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) tarafından bu yıl 4. kez düzenlendi. Uluslararası öğrencilerin ülkemiz kültür ve sanat dünyasına katkılar sunduğu yarışmaya 37 farklı ülkeden 119 öğrenci başvuruda bulundu.

Ödül töreni hediye takdimleri ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum