Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO'nun Darıca Hizmet Kompleksi inşaatı sürüyor!

GTO Vakfı tarafından geçtiğimiz ay ihalesi yapılan ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kaymakam Yüksel Kara ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in katılımı ile protokolü imza altına alınan Gebze Ticaret Odası Darıca Hizmet Kompleksi inşaatı sürüyor.

GTO'nun Darıca Hizmet Kompleksi inşaatı sürüyor!
19 Temmuz 2021 - 15:39 - Güncelleme: 22 Temmuz 2021 - 15:04
GTO  Vakfı tarafından, Darıca’da çeşitli kurum/kuruluşları bünyesinde barındıracak olan  Darıca Hizmet Kompleksi inşaatının ihalesi 27 Haziran 2021 tarihinde GTO Konferans Salonu’nda yapılmıştı. İnternet üzerinden canlı olarak yapılan ihalede en önemli şartlardan birisinin ihaleye katılacak olan firma sahiplerinin GTO üyelerden olması şartı getirilmesiydi. Kamu İhale Mevzuatı’na uygun olarak yapılan ve katılımcı firmalardan ‘’Müteaahitlik Belgesi’’nin olması şartının da arandığı ihaleye 10 firma katıldı. Yapılan ihale sonrası GTO üyesi, Gebze merkezli  Karabacak İnşaat Darıca Hizmet Kompleksi inşaat yapım işi için en uygun fiyatı vererek ihaleyi kazandı. İhalenin hemen ardından çalışmalara başlayan firma, alt yapı inşaatında önemli bir aşama kaydetti ve kompleks inşaatını 1.kat betonuna kadar getirdi.

HİZMET KOMPLEKSİ DEĞİL YAŞAM MERKEZİ

Gebze Ticaret Odası ve Darıca Belediyesi ortaklığı ile yapılacak olan kampleks içerisinde Taziye Evi, Aş Evi. Türk Kızılayı Hizmet Birimi, Engellilere Yönelik Özel Merkez, Seminer ve Kurs Salonu gibi alanlar yer alacak. İnşaat çalışmalarının aralıksız devam ettiği Hizmet Kompleksi inşaatını sık sık ziyaret eden ve çalışmaları yakından takip eden GTO Başkanı Nail Çiler, Kurban Bayramı öncesinde planlanan bina inşaat alanını Darıca Belediye Başkan Yardımcısı  Abdullatif Özkan ile birlikte ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum