Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO'dan tablet desteği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin organizasyonuyla Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası, Kocaeli Sanayi Odası, Kocaeli Ticaret Odası ve Deniz Ticaret Odası işbirliğiyle salgın nedeniyle  uzaktan eğitim gören ve maddi imkanı olmayan öğrenciler için klavyeli tablet projesi başlatıldı. 

26 Ocak 2021 - 17:18
Proje kapsamında Kocaeli genelinde bulunan ve online eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrencilere 360 adet tablet desteği verildi. Tablet teslim töreni dün Körfez Ticaret Odası Konferans Salonu'nda gerçekleşti.  GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler'in de katıldığı törende 360 adet tablet İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve ilçe milli eğiitm müdürlerine teslim edildi.

" DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ"
Törene; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ilçe milli eğitim müdürleri katılım sağladı. Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu yaptığı konuşmada; " Salgın sürecinde online eğitime destek için ülke genlinde 30 bin adet dağıtılan tabelet programının Kocaeli ayağını gerçekleştiriyoruz. Odalar olarak toplam 360 adet tableti milli eğitim müdürlüğüne dağıtılması için vereceğiz. Destek veren herkese teşekkür ederiz" dedi.
GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,Gebze Ticaret Odası olarak katkısı olan tüm üyelerimize teşekkür etti

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum