Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO'dan Darıca'ya Hizmet Kompleksi

Gebze Ticaret Odası tarafından Darıca’da yaptırılacak olan ‘’ Darıca Hizmet Kompleksi’’ inşaat yapım ihalesinin gerçekleştirilmesinin ardından, bugün Kaymakam Yüksel Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve GTO Başkanı Nail Çiler arasında protokol imza töreni düzenlendi.

GTO'dan Darıca'ya Hizmet Kompleksi
10 Haziran 2021 - 18:51 - Güncelleme: 14 Haziran 2021 - 16:38
Gebze Ticaret Odası Vakfı tarafından, Darıca ilçesi sınırları içerisinde yapılacak, çeşitli kurum/kuruluşları bünyesinde barındıracak olan ‘’ Darıca Hizmet Kompleksi’’ inşaatının ihalesi  27 Haziran 2021 tarihinde  GTO Konferans Salonu’nda yapılmıştı.
İnternet üzerinden canlı olarak yapılan ihalede en önemli şartlardan birisinin ihaleye katılacak olan firma sahiplerinin GTO üyelerden olması şartı getirilmesiydi. 
Kamu İhale Mevzuatı’na uygun olarak yapılan ve katılımcı firmalardan ‘’Müteaahitlik Belgesi’’nin olması şartının da arandığı ihaleye 10 firma katıldı.
 ‘’ Darıca Hizmet Komleksi’’ inşaat yapım işinin en uygun fiyatı veren firmaya ihale edilmesinin ardından, bugün Darıca Kaymakamlığı’nda protokol sözleşmesi imzalandı.
İmza törenine Kaymakam Yüksel Kara, Belediye Başkanı Muzafer Bıyık ve GTO Başkanı Nail Çiler katılırken, taraflar, hayırlı olması dileklerini sundular.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum