Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO'dan Darıca'daki ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet hediyesi!

Gebze Ticaret Odası tarafından başlatılan ''Bir tablette senden olsun'' kampanyası kapsamında, koronavirüs sürecinde uzaktan eğitim alan ancak bilgisayarı olmayan öğrencilere klavyeli tablet hediye edilecek.

GTO'dan Darıca'daki ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet hediyesi!
09 Şubat 2021 - 00:34 - Güncelleme: 12 Şubat 2021 - 13:46
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, eğitime verdiği önemle bilinen bir isim. Darıca'ya olan sevgisi de bilinen Başkan Çiler, bu sefer Darıca'daki ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet hediye edecek. Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen programa GTO Başkanı Nail Çiler'in yanı sıra, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz katıldı.
Kaymakamı Yüksel Kara burada yaptığı açıklamada “Tablet bilgisayarı bulunmadığı için derslerini takip edemeyen öğrencilerimize destek olmak amacıyla Gebze Ticaret Odası’nın katkıları ile alınan tabletlerin öğrencilerimizin geleceği için önemli bir katkı olacak. Eğitim ve öğretime verdikleri destekten dolayı Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Genel Sekreteri Mustafa Sekin’e çok teşekkür ederim'' dedi.
GTO Başkanı Nail Çiler ise açıklamasında ''GTO olarak daima eğitime önem veriyoruz. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda ihtiyaç sahibi öğrencilerimize tablet hediye ediyoruz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Bu projede emeği geçen herkese çok teşkekkür ederim'' dedi.
Uzaktan Eğitime katkıda bulunmak amacıyla teslim edilen tabletler, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum