Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gözaltına alınan 4 kişi zaman aşımından serbest bırakıldı

Darıca'da 1997 yılında kaybolan fiziksel engelli İbrahim Karakuş'un cinayetiyle ilgili olarak bugün gözaltına alınan 4 kişinin tamamı zamanaşımı nedeniyle çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldılar.

Gözaltına alınan 4 kişi zaman aşımından serbest bırakıldı
13 Temmuz 2021 - 20:40 - Güncelleme: 13 Temmuz 2021 - 20:48
Evli ve 1 çocuk babası olan fiziksel engelli İbrahim Karakuş (29)’un 1997 yılının nisan ayında kaybolmasının ardından, 24 yıl boyunca sonuç alınamayan olay, Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nun göreve başlayıp, faili meçhul cinayetlerin dosyalarını tekrar incelenmesi talimatının ardından çözüldü.
Kocaeli Cinayet Büro Amirliği ekipleri, geçen aylarda dosyayı tekrar açarak araştırmaya başladı. Kayıp İbrahim Karakuş'un en son görüldüğü yer ve kişileri belirleyen ekipler, Kocaeli, İstanbul ve Bursa'da düzenlenen operasyonlarla Karakuş'un eşi Ç.K. (46), baldızı G.G. (43) ve kayınbiraderi O.G. (41) ve baldızının o dönemde eşi olan E.A.'yı (48) gözaltına aldı.  İfadelerinde birbirlerini suçladıkları öğrenilen aile üyeleri, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. Mahekeme zaman aşımına uğradfığı gerekçesiyle gözaltına alınan Ç.K., baldızı G.G. ve kayınbiraderi O.G. ve baldızının o dönemde eşi olan E.A.'yı serbest bıraktı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum