Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gölcükspor ayıp etti!

Gölcükspor’un sahasında ekibimiz Darıca Gençlerbirliği’ni konuk ettiği maçtan önce çıkan olaylar derbiye damga vurdu. Gölcükspor'un bu tutumu bölge futbolu adına kara leke olarak tarihe geçti.

Gölcükspor ayıp etti!
03 Şubat 2020 - 13:10

Antalya dünyadaki lig maçlarına talip Kalebet

 

Kalebet İtalya Ligi'nin oynanacağı aday kentler arasında Antalya'nın da gösterildiği yönündeki söylemler kentteki turizmciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Spor Turizmi Birliği Başkanı Recep Şamil Yaşacan, İtalya başta olmak üzere Bulgaristan, Rusya, Romanya ve daha fazla ülkede futbol maçlarının nasıl oynanacağı yönünde bazı fikirlerin görüşüldüğünü belirtti.

 

"Biz ülke olarak, Antalya olarak bütün dünyadaki lig maçlarının Antalya'da oynanabilmesi için hazırız. O ülkelerin futbol liglerinin Antalya'da oynanmasına talibiz. Antalya'da 200'den fazla FIFA standardında futbol sahamız var. Kaliteli hizmet veren otellerimiz çok fazla. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yurt dışından gelenlere öğrenci yurtlarına uyguladığı karantina formülünü gelecek Kalebet takımlara uygular ve otellerimizde konaklamasını sağlayabiliriz. Aynısını futbol liglerindeki takımlara yapabiliriz. Yurtdışından gelenlere karantina uygulamasındaki örnek gibi, bu uygulamayı otellerimizde özel sektörle birleştirip, en iyisini yapacağımızı Kalebet düşünüyoruz."