Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GEPOSB'da yeni başkan Çetin!

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nde (GEPOSB) uzun yıllar başkanlık görevini sürdüren Osman Erkan’ın vefatı sonrası yönetim kurulu başkanlık görevine otomotiv sektörüne tedarik ürünler üreten Delplast Genel Müdürü, GEPOSB Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Çetin’i başkanlık görevine getirdi.

GEPOSB'da yeni başkan Çetin!
05 Ocak 2021 - 14:59
Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu olan Dursun Çetin, mesleki yaşamında 12 yıl Cankurtaran Holding’de çeşitli görevlerde çalıştı. 2002 yılında TOSB firmalarından Mecaplast Otomotiv’e geçiş yapan Çetin, 2005 yılında kendi işi olan Gebze Hasköy Sanayi Sitesi’nde  Delplast Plastik ve Metal San.Ltd. şirketini kurdu. 2017 yılında şirketi ve fabrikayı GEPOSB’a taşıyan Çetin, kuruluşundan bu yana yirketin genel müdürlük görevini sürdürüyor. 

MERHUM OSMAN ERKAN’IN YÖNETİMİNDE YER ALIYORDU

2018 yılında gerçekleşen 13. Olağan Genel kurul sonrası görevini sürdüren yönetim kurulunda merhum Osman Erkan’ın görevden düşmesi sonrası yönetim yedek üyelerden Sinanlı Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı  Ramazan Çeker’i yönetim kurulu üyesi olarak görevlendirdi. Yönetim Kurulu ise kendi arasında yapmış olduğu toplantı sonrası Dursun Çetin’i yönetim kurulu başkanı olarak seçti. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum