Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli'de 33 personel istihdam edecek

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlık merkez ve taşra teşkilatında görev yapmak üzere 4 bin 346 kadrolu işçi alımı yapılacağını duyurdu. Alınacak personellerin 33'ü Kocaeli'de istihdam edilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli'de 33 personel istihdam edecek
23 Ağustos 2021 - 11:32
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Instagram hesabından yaptığı canlı yayınla bakanlık bünyesindeki istihdam konusunda açıklamalarda bulundu.

Sürekli işçi istihdamına yönelik alım yapacaklarını anlatan Kasapoğlu, "Bir müjdemiz var. Bakanlık merkez ve taşra teşkilatında görev yapmak üzere 4 bin 346 kadrolu işçi alımı yapılacağız. Başvurular yarın başlıyor ve 27 Ağustos son gün. Bunun 549'u erkek, 869'u kadın olmak üzere temizlik görevlisi, yine 1227 erkek, 1701 kadın olmak üzere de güvenlik görevlisi alımını gerçekleştireceğiz. Bu süreçler hızlı ve şeffaf bir şekilde inşallah neticelenecek. Bu anlamda bizlere destek olan Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı kurumum ve aday arkadaşlarım adına arz etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre  Kocaeli’de görevlendirilmek üzere 33 personel alınacak. İlana göre 5 erkek, 12 kadın güvenlik görevlisi, 10 erkek ve 6 kadın temizlik görevlisi alınacak. Başvurular 23 - 27 Ağustos 2021 tarihleri arasından İŞKUR’a yapılacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum