Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Genç kızın başını ezen Afganlı'nın ifadesi ortaya çıktı

Gebze’nin kırsal mahallelerinden olan Pelitli’de geçtiğimiz pazartesi günü meydana gelen olayda evine 150 metre kala arkasından sarılıp ağaçlık bir alana sürüklediği 17 yaşındaki Ayşegül. A.'ya tecavüz etmeye çalışan, daha sonra da başını taşla ezen Afgan uyruklu A.M.’nin ifadesi ortaya çıktı.

Genç kızın başını ezen Afganlı'nın ifadesi ortaya çıktı
18 Temmuz 2021 - 22:16 - Güncelleme: 18 Temmuz 2021 - 22:51
Birkaç aydır Gebze'de olduğunu anlatan A.M., Pelitli Mahallesi'nde cami çevresindeki metruk binalarda kaldığını anlattı. O gün alkol aldığını ve Ayşegül.A'yı gördüğünü belirten A.M., şöyle devam etti: “Alkolün etkisiyle bayan hoşuma gitti ve takip ettim. Tenha ve ağaçlık yere geldiğimizde arkadan yaklaşarak boğazını sıktım. Bayan aniden rahatsızlandı ve kendinden geçti. Yüz üstü yolun kenarına düşerek kafasını çarptı. Baş kısmından ve iki kolunun arasından girerek sürükleyip çalılık alana soktum. Burada pantolonunu ve iç çamaşırını çıkardım. Etraftan sesler gelince pantolonu giydirdim. Biraz uzaklaşıp geri geldim ve yaşayıp yaşamadığını kontrol ettim.”A.M., kızı ayıltmaya çalıştığını, sırtına alıp çalılık alandan yol kenarına taşıdığını ileri sürdü. Bu sırada kalabalık oluşunca birilerinin kızı tanıyıp ailesine haber verdiğini ve ambulans çağrıldığını anlatan A.M, “Kız arabaya konurken yardım ettim. Olaya kalkıştıysam da  kaçabilecekken kaçmadım. Kıza cinsel eylemde bulunmadım.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • ahmet ahmet
    2 yıl önce
    bunun kellesi alınmadıkca suriyeliler afganlar sınır dışı edilmedikce çocuklarımız tehlikede bunlara göz yumamayız herkesi meydanlara davet ediyorum
  • Serkan Altınel
    2 yıl önce
    Bu şerefsiz köpeği benim elime verin ben bunun kafasıni baltayla parcalayayim