Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gelecek Partisi kurmayları Darıca'da vatandaşlarla buluştu

Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, kurmaylarıyla birlikte gün boyu Darıca’da esnaf ve taziye ziyaretlerinde bulundu.

Gelecek Partisi kurmayları Darıca'da vatandaşlarla buluştu
22 Ekim 2020 - 11:32 - Güncelleme: 25 Ekim 2020 - 12:17
Teşkilatlanma ve kongre süreçlerini hemen hemen tamamlayan Gelecek Partililer ilçelerde guruplar halinde sahaya indi. İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Darıca İlçe Başkanı Murat Sari, il başkan yardımcıları Deniz Akgül ve Zeki Sari ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Darıca esnafı Gelecek Partisi kurmaylarına sıcak ilgi gösterdi. Esnaf adeta ‘Bir dokun bin ah işit’ bir şekilde dert yanarken, siftahsız dükkan kapattıklarını, kiralarını ödeyemediklerini ve kullandıkları kredileri çeviremediklerini vurgulayarak adeta can çekiştiklerini söylediler. Sadece esnafın değil küçük bir azınlık dışında toplumun her kesiminin zorda olduğunu belirten başkan Başaran ülkenin her bakımdan kötü yönetildiğini, sandığın eninde sonunda önlerine geleceğini söyledi.

TAZİYE ZİYARETLERİ
İl başkanı Ömer Faruk Başaran ile beraberindekiler daha sonra Osmangazi Mahallesinde bir süre önce vefat eden Sahvelet Yıldırım ve Muzaffer Velioğlu'nun ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundular. Yıldırım ve Velioğlu aileleri üzüntülerine ortak olan Başaran ve kurmaylarına teşekkür ettiler.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum