Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GEBZESİAD, odalarla birlikte çalışacak

GEBZESİ̇AD, mimar ve mühendisler odası, inşaat mühendisleri odası ve elektrik mühendisleri odası Gebze temsilciliklerini ziyaret etti. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Gebze için ortak çalışma kararı alındı.

GEBZESİAD, odalarla birlikte çalışacak
29 Haziran 2022 - 11:28
Gebze Darıca Çayırova Dilovası Esnaf Sanayici ve İş İnsanlar Derneği (GEBZESİ̇AD) Başkanı Muhammed Cihad Demirtaş, Başkan yardımcıları Av. İsmail Korkmaz, Harun Eyüboğlu, Savaş Karakoç, Gülseren Parlakoğlu, Raif Kesman ve Zeynep Çarıkçı TMMO Gebze temsilcilik Başkanı Cenk Elgin, Makine mühendisler  Odası Temsilcilik Başkanı Barış İnce ve makine mühendisleri odası temsilcilik başkanvekili Yasin öner ile bir araya gelerek Gebze’ye dair sohbet etti.

BİZ HAZIRIZ

Oda temsilcilik başkanları Gebze’nin sahip olduğu potansiyeli anlatırken Gebze’nin her anlam da büyükşehirli il olmaya hazır olduğunu belirterek resmi verilerinde bunu ortaya koyduğunu ifade ettiler. Temsilciliklerin oda faaliyeti gösterecek donanım ve güce sahip olduğunu, üye sayısı ve niteliği olarak da tüm temsilciliklerin yarın hemen oda olabileceğini, buna hazır olduklarını ifade ettiler. GEBZESİ̇AD Başkanı Muhammed Cihad DEMİRTAŞ da temsilcilik başkanlarının yakın ilgi ve desteğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Gebze’nin il hakkını elde etmesi başta olmak üzere bir çok alanda birlikte çalışma yapmak istediklerini belirtti. GEBZESİ̇AD oda temsilcilikleri ile akademik anlamda ortak çalışma yapacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum