Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebzeli gençler, 'Gençlik Otobüsü'nde' Başkan Büyükgöz ile buluşuyor

Gebze’de Ak Parti Gebze Gençlik Kolları tarafından hazırlanan ve Türkiye’deki tek proje olan "Gençlik Otobüsü", mahalleleri dolaşarak gençlerle Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile bir araya getiriyor.

Gebzeli gençler, 'Gençlik Otobüsü'nde' Başkan Büyükgöz ile buluşuyor
20 Şubat 2024 - 15:33 - Güncelleme: 20 Şubat 2024 - 17:15
AK Parti Gebze Gençlik Kolları tarafından hazırlanan özel olarak hazırlanan otobüs, ülkedeki ilk ve tek proje olarak göze çarpıyor. Gebzeli gençlerin soru ve taleplerini bu otobüsün içerisinde dinleyen Başkan Büyükgöz, projelerinde gençlerin isteklerini karşılamaya yönelik etkileyici bulduğu 3 fikri not aldıktan sonra, 3 sorunun sahibine ise hediye takdim ediyor.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Bu proje Gebzeli gençlerimize özel. Onların istekleri benim için çok önemli. Bu projede beğendiğimiz fikirleri hemen hayata geçirmek istiyoruz. Gebzeli gençler için daha çok yapacağımız proje olacak’’ dedi. AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt ise yaptığı açıklamada bu özel otobüsün tasarımında gençlerin ve Gebze Belediyesi’nin büyük payının olduğunu aktararak, Başkan belirtti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum