Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze'nin vergileri yeni yerinde toplanacak

Gebze Sultanorhan Mahallesi Menzilhane Caddesi’nde uzun yıllar önce yapılan, 1999 depreminde hasar görüp onarım geçiren İlyasbey, Uluçınar ve Gebze İhtisas Vergi Daireleri ve Gebze Mal Müdürlüğü yeni kiralanan binasına taşındı.

Gebze'nin vergileri yeni yerinde toplanacak
24 Temmuz 2020 - 11:45
1999 depreminde hasar görüp onarım geçiren İlyasbey, Uluçınar ve Gebze İhtisas Vergi Daireleri ve Gebze Mal Müdürlüğü çalışanları geçtiğimiz aylarda meydana gelen İstanbul Silivri merkezli deprem çalışanları korkutmuştu. Gebze Vergi Dairesi’nde çalışan memurlar ve işlemler için gelen vatandaşlar sarsıntıyla birlikte kendilerini dışarı atmış, Gebze Vergi Dairesi’nin 7 katlı binasında çalışanlar, depremin ardından da binayla ilgili endişeleri nedeniyle içeri girememişti.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Vergi dairesi çalışanlarının, ‘Can güvenliği’ endişesi üzerine yetkililer harekete geçti. Gebze Hacı Halil Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde bulunan bir binayı kiralayan yetkililer yasbey, Uluçınar ve Gebze İhtisas Vergi Daireleri ve Gebze Mal Müdürlüğü’nü buraya taşıdı. Yeni yerinde hizmet veren İlyasbey, Uluçınar ve Gebze İhtisas Vergi Daireleri ve Gebze Mal Müdürlüğü çalışanlar, seslerini duyan yetkililere teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum