Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze'de cami inşaatında iskele çöktü! 8 yaralı!

Gebze'de cami inşaatında iskele çöktü. Bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İşçilerin kurtarılması için çalışma başlatıldı.

29 Kasım 2021 - 14:31 - Güncelleme: 30 Kasım 2021 - 12:33
 
Gebze'de bir caminin inşaatı sırasında, kurulan iskele lodos sebebiyle çöktü. Beylikbağı Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi'ndeki Merkez Cami İnşaatındaki iskele çöktü. Kazada 8 kişi yaralandı. Yaralılardan 4'ünün tedavisi olay yerinde yapıldı. Diğer 4 yaralı ise hastaneye kaldırıldı.  Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.
Olay yerine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili'de gelerek yetkililerden bilgi aldılar.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, İnşaatta yeni başlayan bir kalıp çalışması olduğunu söyleyerek, "Kalıp çakarken ahşap kalıplar çöküyor. İşin başlangıç aşaması bu ve rüzgarın da etkisiyle böyle bir şey yaşanmış. Hastaneye sevk edilen  yaralının birinde doktorların ön tespitine göre kırıklar olduğu tahmin ediliyor. Diğerinin de şuuru açık, sadece kafasına darbe almış. Yaralılara acil şifalar diliyorum." diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum