Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze Center'da arabalı sinema geceleri başladı

Bu sene 10. yaşını kutlayan Gebze Center AVM’nin düzenlediği arabalı sinema geceleri, 25 Haziran tarihi itibariyle başladı. AVM’nin açık hava otoparkına kurulan iki dev sinema perdesi ile misafirlerin sevilen filmlerle buluşturulduğu etkinliğe ilk gün yoğun bir katılım oldu. Tamamen ücretsiz olan arabalı sinema gecelerinin ilk gününde Bana Masal Anlatma filmi sinemaseverlerle buluştu.

Gebze Center'da arabalı sinema geceleri başladı
27 Haziran 2020 - 01:13

27 Haziran 2020 Cumartesi günü Aile Arasında yapımlarının gösterimini gerçekleştirecek AVM, etkinlik kapsamında ayrıcaarabaların ön kısmı için tasarladığı özel maske giydirmeleriyle, normalleşme döneminde maske kullanımının önemine de dikkat çekiyor.

Gebze ve bölge halkı için önemli bir yaşam merkezi haline gelen Gebze Center AVM, düzenlediği ‘Arabalı Açık Hava Sineması Günleri’nin ilk gösterimini 25 Haziran Perşembe günü gerçekleştirdi.

Karantina dönemi sonrası bölge halkına hijyen kurallarına uygun ve aynı zamanda da nostaljik bir organizasyonla buluşturan Gebze Center AVM’nin arabalı açık hava sinema gecelerinin ilk gününe ilgi yoğundu. Bana Masal Anlatma filminin sinemaseverlerle buluştuğu gösterime 500’e yakın kişi katıldı.

Etkinlik kapsamında; misafirlerini otoparkında kurulan iki dev sinema perdesi ile ücretsiz olarak sevilen filmlerle ağırlayan AVM, ayrıca organizasyon süresince normalleşme döneminde sosyal mesafe ve maske kullanımına da dikkat çekiyor. Gebze Center, arabaların ön kısmı için özel olarak tasarlanan maske şeklindeki giydirmelerle ziyaretçilere döneme ilişkin özel mesajlar veriyor.

Film öncesi katılımcılara sinema keyfinin olmazsa olmazı mısır ve içecek ikramı yapılan Arabalı Açık Hava Sinema Günlerinde, izleyicilere ücretsiz maske ve kolonya dağıtımı gerçekleştirilirken Sağlık Bakanlığı’nın 14 kuralını içeren mesajların olduğu broşür de verilerek COVID-19 döneminde sosyal farkındalığa dikkat çekildi.

Etkinliğe sadece hususi araçlarla katılım kabul ediliyor. Saat 20.00'den itibaren otopark alanına girişler başlarken organizasyon kapsamındaki film gösterimleri 21.30’da başlıyor.

Alanda sosyal mesafe kurallarını dikkate alarak otomobil yerleşimini yapan Gebze Center; geçtiğimiz günlerde Kocaeli Valiliği, Kocaeli Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü ile Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nün yaptığı detaylı denetimleri de başarı ile geçmişti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum