Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

FYZoo'da bayram tatili coşkuyla kutlanıyor!

14-23 Haziran haftasında bayram tatili ve karne gününün bir araya gelmesiyle Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda yılın en heyecan verici kutlaması yaşanacak. Bir yandan karne sevincini yaşayan bir yandan bayram tatilinin tadını çıkarmak isteyen minikler, keyifli atölyeler sayesinde doğanın kalbinde, hayvanların eşsiz dünyasında bir maceraya çıkacak.

FYZoo'da bayram tatili coşkuyla kutlanıyor!
11 Haziran 2024 - 12:44
FYZoo, 160’tan fazla hayvan ve 300’den fazla bitki türüyle, 14-23 Haziran haftasında ziyaretçileriyle birlikte coşkulu bir döneme giriyor! Karne sevinci, bayram coşkusu ve babalar gününün bir araya geldiği bu özel zamanda, FYZoo’da aileleri eğlenceli etkinlikler ve unutulmaz deneyimler bekliyor.

Bayram coşkusu, FYZoo'da her zamankinden daha fazla hissedilecek!

FYZoo’da özel olarak düzenlenen renkli ve yaratıcı atölyelerde, 3-5 ve 6-12 yaş aralığındaki çocuklar keyifli bir gün geçirecekler. Ayrıca, parktaki hayvanları yakından görerek harika bir deneyim yaşayacaklar. Doğanın kalbinde keyifli vakit geçiren aileler, renkli atölyeler eşliğinde unutmaz bir gün geçirmenin tadına varacaklar.

Bu özel haftada FYZoo’da, 15-16 Haziran tarihlerinde Babalar Günü / 3D Hediye Resim Çerçevesi ve Kaplumbağa Desenli Visor Şapka Atölyesi; bayram dönemini kapsayan 16-17-18-19 Haziran’da ise Hareketli Tavşan, Zürafa Maskesi, Krapon Kaplumbağa atölyeleri düzenlenecek. 20-21 Haziran 2024 tarihlerinde oyun hamuru ile çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve çocuklar hayvan besleme oyunu ile eğlence dolu anılar biriktirecekler. 22-23 Haziran 2024 tarihlerinde Dünya Zürafa Günü'nü kutlamak için özel etkinlikler gerçekleştirilecek. Bu kapsamda, çocuklar ipli el davulu yapımı gibi eğlenceli atölyelere katılabilecekler.

FYZoo’da bayram coşkusu, babalar günü ve karne sevinci bir arada yaşanırken, aileler ve çocuklar unutulmaz anılarına bir yenisini ekleyecekler.

Doğa ve canlı severlerin kaçırmaması gereken etkinlikler için FYZoo haftanın her günü saat 10.00-19.00 arası açık. Etkinlikler, hava koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum