Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Freni boşalan TIR, faciaya neden olacaktı!

Darıca İlçesi’nde iddiaya göre freni boşaldığı için hızla yokuş aşağıya inen TIR’ın sürücüsü, virajı alamayınca önce karşıdaki bir apartmanın önünde park halinde bulunan 1 araca vurdu, daha sonra ise bir binanın yol seviyesindeki dairesinin dış duvarına çarparak durabildi.

19 Eylül 2021 - 10:32 - Güncelleme: 20 Eylül 2021 - 15:02
Bağlarbaşı Mahallesi, Çetin Emeç Caddesi’nden sabah saat 04.00 sıralarında yokuş aşağıya inen Ömer Kılıçarslan  idaresindeki 34 ST4609 Plakalı TIR, iddiaya göre frenleri tutmayınca yol kenarındaki duvarın üzerinden de aşarak karşıdaki park halinde bulunan 34 DG 0526 Plakalı hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ticari araç bir midibüs ve bir otomobile vururken, daha sonra hızı azalan TIR, Şimşek Kent Sitesi’nin yol seviyesindeki 12 numaralı dairesinin dış duvarına da çarptıktan sonra durabildi.
Kazada, TIR sürücüsü Ömer Kılıçarslan ve yanındaki Ecevit Adalı ile Semih Adalı çeşitli yerlerinden yaralanarak 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
TIR’ın çarptığı dairenin mal sahibi Ayhan Gidermez, aynı apartmanda oturduğunu ve sabaha karşı büyük bir gürültüyle uyandıktan sonra korkunç manzarayla karşılaştıklarını belirterek, kiracı olarak evde oturan Hakan Küçük’ün TIR’ın çarptığı duvarın arkasındaki odada uyuduğunu ve herhangi bir sağlık sorunlarının bulunmadığını kaydetti.
TIR’ın çarptığı hafif ticari aracın sahibi Ahmet Akbaş ise, ‘’ Fren yok, bir şey yok önce yol kenarındaki binanın istinad duvarının üstüne çıkıyor, sonra arabayı düşürüyor bizim buradaki aracımıza vuruyor, ordan evin duvarına giriyor’’ şeklinde konuştu.
Polis kazayla ilgili olarak soruşturma başlatırken, TIR, çekiciyle bulunduğu yerden kaldırıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum