Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Film gibi operasyonla ele geçirildiler.

Çayırova'da bir otomobil içerisinden 200 bin lira  çalarak kayıplara karışan 3 kişi, polisin yaptığı film gibi operasyonun ardından yakalandı

Film gibi operasyonla ele geçirildiler.
16 Kasım 2020 - 20:06 - Güncelleme: 16 Kasım 2020 - 20:47
Çayırova'da 20 gün önce  meydana gelen olayda,  bir otomobil içerisinden 200 bin lira para çalan zanlıların peşine düşen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri yaptıkları çalışmaların ardından olayı gerçekleştirenlerin polis kayıtlarında ''Mayalılar'' olarak bilinen suç örgütü üyesi 3 kişinin gerçekleştirdiğini tespit etti. 

POLİS BOLU'DA OLDUKLARINI TESPİT ETTİ
Bir çok ilde, genellikle banka veya kuyumculara giden vatandaş yada iş yeri sahibini takibe alarak,   en müsait anda araçlarında veya üzerlerinde bulunan değerli eşya veya paraları çalan gurup üyelerine yönelik yapılan çalışmalar sonucu, Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri, 30 Ekim günü şahısların Bolu ilinde olduğunu tespit etti.
Genellikle banka, kuyumcu ve tapuya işlem yapmak için giden vatandaşları takip ederek, en müsait anda üzerlerinde veya araçlarındaki değerli eşya ve paraları alarak kayıplara karışan üyelerin Bolu'da olduğunu tespit eden polis, operasyon için düğmeye bastı.

 KAÇAN ZANLILARIN ARACININ ÖNÜ KESİLDİ
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, zanlıların yakalanması için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ile yaptıkları görüşmelerin ardından, başlatılan operasyonda zanlıların içerisinde bulunduğu aracın önüne keserek durdurmak istedi. 'Dur 'ihtarına uymayan zanlılar barikatı da aştıktan bir süre sonra kullandıkları aracı yol kenarına bırakarak yaya olarak kayıplara karıştılar.

ANNE OĞUL ANKARA'DA YAKALANDI
Kayıplara karışan 3 şüphelinin peşini bırakamayan polis, L.K ‘yı Ankara’da yakalayarak gözaltına aldı. 21 yıl 10 ay ağır hapis cezası ile arandığı tespit edilen L.K sevk edildiği adli merciiler tarafından tutuklanarak cezaevine kondu.  Diğer 2 kişiyi de yakalamak için çalışmalarına hız veren Kocaeli Polisi, olayla ilgili olarak anne Ş.M ve oğlu Ş.M.'yi de Ankara’da yakaladı. 
Çok sayıda suç kaydı bulunan her 2 zanlı da çıkarıldıkları Kocaeli Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum