Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Fenerbahçe'ye adanmış bir hayat; Ceyda Teomanlı

İnci Ceyda Teomanlı... O, Dünyadaki 100 Büyük Adamlardan biri olan Trabzonlu İbrahim Cûdi beyin torunun çocuğu... Lise çağlarında başladığı Fenerbahçe voleybol takımından Milli Takıma kadar yükselişin öyküsünde 56 yıldan bu yana Fenerbahçe Kongre Üyeliği yapan Eczacı İnci Ceyda Teomanlı, tam bir Darıca aşığı... Şimdi tek bir isteği var, bu dünyadan gitmeden önce Darıca'ya iz bırakacak bir projeye imza atmak...

04 Kasım 2021 - 16:25 - Güncelleme: 05 Kasım 2021 - 00:39

Genç yaşta babasını kaybetmesinin ardından 40 sonra da evlendiği işini yine aynı hastalıktan kaybetti. 2 Çocuğuyla birlikte sürdürdüğü yaşamınında hayatının tamamını Fenerbahçe Kulübü’ne adadı.
Lise yıllarında Fenerbahçe’de başladığı voleybol hayatıyla birlikte O,bugün tam 56 yıllık Fenerrbahçe Kongre üyesi olmanın gururunu yaşıyor.
Fenerbahçe’de bu güne kadar Güven Sazak, Ali Şen, Aziz Yıldırım ve Ali Koç gibi isimlerle çalışırken, hangi görev verildiyse hiç tereddüt etmeden gece gündüz çalıştı. 
İnci Ceyda Teomanlı, Ali Koç’un başkanlığını yaptığı Fenerbahçe Kulübü’nde, Fenerbahçeli Sağlıkçılar Derneği’nin yönetiminde yer alırken aynı zamanda Balotaj görevini üstleniyor.
Tam bir Darıca aşığı olduğunu söyleyen İnci Ceyda Teomanlı’nın şimdi tek bir isteği var, Darıca’da iz bırakacak bir projeyi hayata geçirmek...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum