Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

EYT'liler Darıca'da buluşacak

Gebze-Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışına EYT Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak katılacak

EYT'liler Darıca'da buluşacak
23 Ekim 2019 - 22:53

Gebze-Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışı 3 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. 

Gerçekleştirilecek olan açılış öncesi Gebze-Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Nuh Erdoğan açıklamalarda bulundu.

 

ÖNEMLİ İSİMLER KATILACAK

3 Kasım Pazar Günü yapılacak açılış öncesi Türkiye genelindeki Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği’nin ilk olarak İzmit Seka Park’ta bir araya geleceklerini ifade eden Nuh Erdoğan, “EYT’nin Türkiye genelindeki 13 derneği 2-3 Kasım Pazar Günü Kocaeli’nde birleşerek olağan bir kurultay yapacağız. Federasyon veya konfederasyon olma yönünde bir çalıştay yapacağız. Yapacağımız çalıştayın ardından 3 Kasım Pazar Günü Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda açılışımız olacak. Açılımıza DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz ve derneğimizin başkanı Gönül Boran Özüpak da katılacak. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası dâhil tüm herkesi bu açılışımıza davet ediyoruz. Açılışımızda güncel ve EYT’lilerle ilgili önemli bilgiler verilecek. Tüm EYT’lileri 3 Kasım Pazar günü aramızda görmek isteriz” dedi.