Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eski su deposunu fareler bastı

Darıca Kazım Karabekir Mahallesi,Tuzla Caddesi üzerindeki konutlarda oturanlar, eski su deposunda farelerin yuvalandığını ve bu durumdan oldukça rahatsız olduklarını dile getirdiler.

Eski su deposunu fareler bastı
06 Ekim 2020 - 14:04

Tuzla Caddesi üzerindeki yıllar önce üzeri beton ve toprakla kapatılan eski su deposunun farelerin yaşam alanları haline dönüştüğünü belirten mahalle sakinleri, yetkililerden bir an önce önlem alınmasını istediler. Çok büyük farelerin mahallelerinde cirit attğını ve kimi zaman da evlerine kadar girdiklerini söyleyen çevre sakinleri, '' Bu durum bizi hem rahatsız ediyor, hem de tedirginleştiriyor, yüzlerce fare, eski su deposunu yaşam alanına dönüştürmüş, sokaklarda gece gündüz cirit atıyorlar, çok korkuyoruz.'' Şeklinde endişelerini dile getirdiler.

Gündüzleri dahi farelerin kapı önlerinde oynayan çocukların ayaklarının dibine kadar geldiğini söyleyen sakinler, olası bir hastalık kapacaklarının korkusuyla yaşadıklarını, hiç bir şey olmasa dahi, çok büyük oldukları için fareleri gördüklerinde dahi paniğe kapıldıklarını ifade ederek, '' Yetkililer lütfen bize yardımcı olsunlar, üzeri beton ve toprakla kapatılan eski su deposunu bir an önce yıksınlar'' şeklinde konuştular.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum