Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eski kayınpederini öldürmüştü

Gebze'de ailesiyle birlikte velayeti annelerinde bulunan çocuğunu almak için gittiği evde eski kayınpederi İbrahim Olgun’u öldürüp 4 kişiyi yaralayan İbrahim Gül ile kavga sırasında beraberinde bulunan annesi, babası ve kız kardeşi emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

22 Temmuz 2021 - 15:49 - Güncelleme: 22 Temmuz 2021 - 15:56
Olay, dün sabah saatlerinde Barış Mahallesi 1818 Sokak’ta meydana geldi. İbrahim Gül, yaklaşık 2 ay önce boşandığı eşiyle konuşup, velayeti annelerinde olan çocuklarını birkaç günlüğüne almak için ailesiyle beraber eski kayınpederi Süleyman Olgun’un evine gitti. Çocukları almak istediği sırada İbrahim Gül ve Süleyman Olgun arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle, beraberinde getirdiği bıçağı çıkaran İbrahim Gül, Süleyman Olgun’u vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Bayramlaşmak için evde bulunan diğer kişilerin dışarı çıktı. Ailenin diğer üyeleri ve İbrahim Gül arasında kavga devam etti. Yaşanan arbede esnasında İbrahim Gül, İlhan Çiçek Efendi Gürbüz, Nail Olgun Ve Cihan Gürbüz vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. İbrahim Gül ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. 
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, yaralıları olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürerek tedavi altına aldı. Ağır yaralanan Süleyman Olgun tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise hayatı tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olayın ardından inceleme yapan polis, Süleyman Olgun’u öldüren ve diğer 4 kişiyi yaralayan İbrahim Gül’ü ile kavga sırasında beraberinde olan babası M.G., annesi A.G., kız kardeşi H.G. gözaltına alındı. Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen 4 kişi burada tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edildi. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum