Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eski Fazilet partililer bir araya geldi

1997 -2001 tarihleri arasında faaliyet gösteren Milli Görüş partilerinden, Fazilet Partisi Gebze’nin o dönem Gençlik Komisyonu üyeleri, 20 yıl sonra bir araya gelerek eski günleri yadettiler.

Eski Fazilet partililer bir araya geldi
30 Mart 2021 - 12:48

 Şu anda farklı siyasi partilerde görev yapan dönemin Milli Görüşçü gençleri, aradan geçen yıllara rağmen birbirleri ile hiç irtibatlarını kesmediklerini kaydederek, '' Farklı siyasi partilerde olmamıza  rağmen samimiyetimize aslaasla gölge düşürmedik. Dönemin Faziletli gençleri bu yönümüzle  büyüklere örnek olacağız'' dediler.
Dönemin Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Karagülle'nin organizasyonunda ve Komisyon üyelerinden Faruk Pembegüllü’ nün İnönü mahallesinde yeni açtığı MATPAN (yeni nesil kapı sistemleri ) showroomda bir araya gelen Faziletli gençler bundan sonra sık sık bir araya gelerek görüşmelerine aralıksız olarak devam edeceklerinin sözünü verdiler. Ramazan ayında yapılacak bir iftar programı ile tekrar buluşmayı da planlayan Faziletli'lerin sürpriz konuğu ise  eski Milli Görüş'çü şimdinin Ak Parti Kocaeli Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman oldu. Milletvekili Yaman ve beraberindekiler eski günlerini yad etmekten geri kalmadılar.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum