Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Erzurumlular Vakfı'na, ölüm yıldönümünde ''Neşat Ertaş Ödülü''

Kocaeli Orta Anadolu Eğitim ve Kültür Platformu ve Dernekleri’nin usta sanatçı merhum Neşet Ertaş adına ortaklaşa olarak düzenledikleri anma programında ‘’ Şehir Ödülleri ‘’ dalında, Kocaeli Erzurumlular Vakfı, ‘’ Şehrin En Aktif Sivil Toplum Kuruluşu’’ ödülüne layık görüldü

Erzurumlular Vakfı'na, ölüm yıldönümünde ''Neşat Ertaş Ödülü''
06 Ekim 2023 - 00:46
25 Eylül 2012 tarihinde aramızdan ayrılan  'Bozkırın Tezenesi' olarak bilinen Türk halk müziğinin ünlü ozanı Neşet Ertaş’ın 11. Ölüm yıldönümü nedeniyle  Kocaeli Orta Anadolu Eğitim ve Kültür Platformu ve  Dernekleri’nin İzmit Doğu Kışla Parkı’nda ortaklaşa olarak düzenledikleri anma programında, usta sanatçının birbirinden güzel eserlerine yer verilirken, Kocaeli genelinde sosyal yardımlaşmaya katkı sunan STK temsilcilerine de Neşet Ertaş anısına çeşitli ödül plaketleri verildi.
‘’ Şehir Ödülleri ‘’ dalında ilimizin ‘En Aktif Sivil Toplum Kuruluşu’ ödül plaketi ise  Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı layık görüldü.
 Kocaeli Erzurumlular Vakfı adına  Ödül Plaketini Kocaeli Tokatlılar Dernek Başkanı Turan Şahin’nin elinden alan vakıf başkanı Ahmet Önal merhum sanatçı Neşet Ertaş’ı her daim saygıyla andıklarını dile getirerek, ‘’ Büyük usta Neşet Ertaş'ı rahmet ve minnetle yad ediyoruz.
böylesine önemli bir isim adına kendilerine verilen plaketi vakfımızın en nadide köşesinde büyük bir onurla muhafaza edeceğiz. Kocaeli Orta Anadolu Eğitim ve Kültür Platformu başkanlarımıza ve yönetimlerine bizlere  göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı çok  teşekkür ederiz’’ dedi.
Geceye, Kocaeli Erzurumlular Vakıf Başkanı Ahmet Önal’ın yanısıra, Genel Sekreter Murat Şenel, Yönetim kurulu üyelerinden Bünyamin Atuğ, Muhammet Can Önal’ da katıldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum