Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eray Şamdan'a tebrikler sürüyor!

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Tokyo Olimpiyat Oyunlarında karatede erkekler kumite 67 kiloda gümüş madalya kazanarak sadece Darıca'nın değil ülkemizin de büyük gururu olan milli karateci Eray Şamdan ve Antrenörü Adnan Şamdan’la bir araya geldi ve genç sporcunun başarısını kutlayarak, altın hediye etti. 

Eray Şamdan'a tebrikler sürüyor!
22 Eylül 2021 - 11:20 - Güncelleme: 22 Eylül 2021 - 12:23
Tebrik ziyaretine CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da katıldı. Tarhan, bir ülkenin sportif alanda kazandığı başarıların olimpiyat madalyaları ile taçlandığını söyledi ve “Eray Şamdan, değerli babası Adnan Şamdan’ın antrenörlüğü ve özverili çalışmalarıyla ülkemizin ve şehrimizin gururu oldu. Biz inanıyoruz ki Eray ileri de şehrimize olimpiyat altın madalyasını ve dünya şampiyonluklarını da getirecektir.” dedi.

Eray Şamdan, CHP heyetinin ziyaretinden büyük bir onur ve gurur duyduğunun altını çizdi ve “Değerli vekilimiz her zaman spordan ve sporcudan yana olduğunu bizlere hissettirmektedir. CHP Gebze İlçe Başkanı ve örgütü ile Vekilimizin nazik ziyareti bizi onurlandırdı. Şehrin ve hemşerilerimizin temsilcisi olmak ve başarılara imza atmak benim en temel motivasyonum. Şimdi Dubai’de düzenlenecek Dünya Şampiyonasında altın madalyayı almaya odaklandım. Tek hedefim bu. Elbette gelecek yıllarda ülkemize olimpiyatta da altın madalyayı getirmek istiyorum.” diyerek Tarhan ve beraberindekilere teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum